Απίθανες απορίες στο The Bachelor : «Τι είναι ο Αστέρας Βουλιαγμένης;» (vid)

Απίθανες απορίες στο The Bachelor : «Τι είναι ο Αστέρας Βουλιαγμένης;» (vid)

Η Εριέττα άφησε άφωνο τον Παναγιώτη Βασιλάκο με τις ερωτήσεις της στο The Bachelor

Άλλο ένα επεισόδιο του «The Bachelor» με ραντεβού, καβγάδες και μια «αναμενόμενη» αποχώρηση είδε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Παρασκευής (27/11). Πριν την αποχώρηση της κοπέλας που εντυπωσίασε λιγότερο τον Παναγιώτη Βασιλάκο την εβδομάδα που πέρασε, ο «Εργένης» του ριάλιτι έκανε ένα ραντεβού με την Εριέττα. Ο Bachelor και η παίκτρια έκαναν τον γύρο της Αττικής με ένα ελικόπτερο. Η Εριέττα φάνηκε να διασκεδάζει αν και ξάφνιασε τον Παναγιώτη με τις ερωτήσεις της. Καθώς ο ίδιος της έδειχνε τοποθεσίες και μνημεία της πόλης από τον αέρα, η Εριέττα τού εξέφραζε τις απορίες της.

Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος της ανέφερε ότι εδώ είναι ο Αστέρας Βουλιαγμένης, η Εριέττα τον ρώτησε τι είναι ο Αστέρας Βουλιαγμένης, ενώ όταν της έδειξε τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, τον ρώτησε αν βρίσκεται μέσα στη θάλασσα. Τα «εγκεφαλικά» του Παναγιώτη ήταν απανωτά, σκεπτόμενος ίσως ότι η 21χρονη Εριέττα ασχολείται με Τουριστικές Επιχειρήσεις και θα έπρεπε να γνωρίζει κάποια βασικά πράγματα. Η Εριέττα τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Σαντορίνη. Πιστεύει πολύ στον εαυτό της και είναι σίγουρη πως θα κερδίσει την καρδιά του Bachelor και θα δεχτεί το μονόπετρο. Ο Παναγιώτης, πάντως απάντησε με την πιο διπλωματική ατάκα: «Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει πού θα οδηγηθεί η σχέση μου με την Εριέττα».

Το βράδυ της Παρασκευής (27/11) έγινε ακόμη μια επεισοδιακή τελετή των ρόδων μετά από αρκετές εντάσεις και τσακωμούς ανάμεσα στις κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του Εργένη. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί τελικά από το ριάλιτι του Alpha η Άννα Τσάρα. Η αποχώρηση της Άννας δεν στεναχώρησε ιδιαίτερα τις συμπαίκτριές της που βαδίζουν προς τον τελικό του ριάλιτι.

Πηγή: ethnos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ