Πάρε θέση τώρα : Ποιος πρέπει να παραιτηθεί; Ο Κώστας Τσουρός ή ο Αλέξης Γεωργούλης;

Πάρε θέση τώρα : Ποιος πρέπει να παραιτηθεί; Ο Κώστας Τσουρός ή ο Αλέξης Γεωργούλης;

Κάθομαι και γω να χάνω το χρόνο μου με ρεπορτάζ. Τελικά, δεν ντρέπομαι και γω που δεν το κάνω. Αλλά να ρε παιδιά, σκέφτηκα, ότι αν είχε κάποιο αντικείμενο εργασίας να μας δείξει ο Κώστας Τσουρός, θα το ήξερα και κυρίως εκείνος όφειλε να μας συστηθεί με αυτό.

Δεν είναι και τόσο αστείο αυτό που είδα για να το ρίξω στην πλάκα και κάθε φορά που το προσπαθώ, μου πάω κόντρα. Οπότε γιατί να μην απολαύσω τις απορίες μου; Ν’ αναρωτηθώ αν η Γερμανού γνώριζε τις προθέσεις για ..παρεξήγηση που είχε ο πανελίστας απέναντι στον ηθοποιό ευωρβουλευτή; Την ξέρω την απάντηση. Δεν μπορώ να την αποδείξω!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ!

Είναι παράκληση στο πουθενά. Ελπίζω να πάψουν ως τηλεοπτικό φαινόμενο αν και δεν υπάρχουν ακόμα οι προυποθέσεις. Διότι, δεν μπορώ να δεχτώ ως εργαζόμενο, κάποιον που πίνει καφέ και λέει τις σκέψεις του! Χωρίς να χει εργαστεί γι αυτές. Εδώ είναι το σημείο κλειδί. Η ουσία!

Όμως, δεν ξέρω αν είναι ευνόητο, αλλά θα πρέπε: Ο λόγος ύπαρξης μας έχει να κάνει με το ότι κάτι έχουμε να πραγματευόμαστε. Κάτι να πουλήσουμε. Κάτι που να είναι προιόν μιας κάποιας προσπάθειας! Αλλιώς από λάθος υπάρχουμε σ΄ένα χώρο.

 ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ (ΠΑΛΙΑ) ΤΑΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,..

…για όλα δίχως να έχουν εργαστεί να έχουν ασχοληθεί με όσα κρίνουν, είναι απίστευτη. Δεν μπορώ να κρίνω τον Γεωργούλη δημόσια από τη στιγμη που δεν γνωρίζω καλά, τι είναι αυτό που κάνει, τις συνθήκες. Μπορώ να το κάνω στον καφέ με τους φίλους μου!

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ…”ΘΥΜΑΤΟΣ”.

Γιατί ενώ εκτίθεται δημόσια και συνειδητά, αυτό δεν σημαίνει πως όποιος του την πέφτει έχει και ελικρινή λόγο και δίκιο και το δικαίωμα να το κάνει δημόσια, εξαπολύωντας ερωτήσεις “εντυπωσιασμού”.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΕΞΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: «ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ» – ΑΦΩΝΗ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Το θέμα μου δεν είναι ο Γεωργούλης ξαναλέω. Επειδή, δεν έκανε τίποτα παράνομο και θεωρώ αβυσαλέα υποκριτικό, όταν όλοι όσοι προσπαθούν από κάπου να “πιαστούν” για να εξασφαλίσουν χρήματα, να στήνουν στον τοίχο τον Γεωργούλη, ενώ πιστεύω στη θέση του θα άρπαζαν όλες τις ευκαιρίες και δεν θα τις κλωτσούσαν γαι να μην έχει την δυνατότητα ο κύριος Τσουρός να κερδίσει τις εντυπώσεις για λίγο στον αέρα.

Ας δούμε και το διάλογο και το βίντεο. Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββατου (28/11) ήταν ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης. Και ενώ η παρουσιάστρια υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τον Αλέξη Γεωργούλη, η συζήτηση δεν εξελίχθηκε ομαλά όταν αναφέρθηκαν από τον Κώστα Τσουρό οι πρόσφατες δηλώσεις του για τον μισθό του ως ευρωβουλευτής.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Αλέξη Γεωργούλη να λέει ότι ασχολείται με τον πολιτισμό μέσα στην πολιτική και όχι με την πολιτική. Ο Αλέξης είπε ότι προσπαθεί να βοηθήσει τον πολιτισμό και ότι αυτό είναι το όνειρό του και ο στόχος του. Η ένταση όμως ξεκίνησε όταν ο Κώστας Τσουρός έκανε λόγο για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα 25 χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής.

«Ποια είναι η δήλωσή μου, ξέρεις;» είπε στον Κώστα Τσουρό, ο οποίος του απάντησε «Ότι παίρνεις 25.000 ευρώ». «Όχι δεν είναι αυτή. Είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου». Εκεί ξεκίνησε ένα έντονος διάλογος μεταξύ του Αλέξη και του Κώστα Τσουρού ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου ο ηθοποιός του είπε: «Αν έχεις λάθος εσύ να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς».

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ