Να τα μας! Ο Λιάγκας με καινούργια σύντροφο και η Σκορδά με «μπινελίκια» στο σαλόνι!!!

Να τα μας! Ο Λιάγκας με καινούργια σύντροφο και η Σκορδά με «μπινελίκια» στο σαλόνι!!!

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ωραίο, είναι πανέξυπνος και η ζωή δεν θα μπορούσε να μην χαμογελάσει και για εκείνον μετά από τόσες ατυχίες.

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ! Ο Λιάγκας με καινούργια ΣΥΝΤΡΟΦΟ και η Σκορδά με “μπινελίκια” στο σαλόνι!!! Ο Γιώργος είναι ωραίο, είναι πανέξυπνος και η ζωή δεν θα μπορούσε να μην χαμογελάσει και για κείνον μετά από τόσες ατυχίες. Διότι η διασημότητα δεν είναι αρκετή για να νοιώσεις ευτυχισμένος και όποιος την έχει δεν σημαίνει πως έχει εκείνα που πραγματικά χρειάζεται στο κυνήγι της ευτυχίας. Η νέα σχέση λοιπόν του Γιώργου είναι γεγονός!

Στο δεύτερο μισό του τίτλου μας αναφερόμαστε στις φωτογραφίες που ανέβασε η Φαίη Σκορδά χθες βράδυ και που θα δείτε σε άλλη ανάρτηση! Πάμε πάλι στον Γιώργο!

Θυμάστε τις φωτογραφίες από τα κουφονήσια το κολοκαίρι; Με την μελαχρινή καλονή και αγαλαμτένια κορμάρα να του κρατά το χέρι και κείνος να της το φιλά τρυφερά ξαπλωμένος στο φουσκωτό του;

Τώρα έχουμε εξέλιξη με άλλη στη ζωή του! Χθες παρουσίασε την καινούργια του σχέση, επίσημα. Ανέβασε το καινούργιο του σκυλι σε φωτό που δείχνει τρομερές αγκαλιές και χάδια!

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ! Ο Λιάγκας με καινούργια ΣΥΝΤΡΟΦΟ και η Σκορδά με "μπινελίκια" στο σαλόνι!!!

Ο Λιάγκας ερωτεύτηκε κορμί από ΣΙΔΕΡΟ και ατσάλι! Ποια η νέα του σύντροφος!!! Η νέα σχέση – σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα τα σπάει. Τα “σπάει στην Τήνο, στη Νάξο, στη Μύκονο στα Κουφονήσια. Όπου σταθέί και όπου βρεθεί γοητεύει!

ΚΑΙ ορίστε να της κρατά το χέρι στο χλιδάτο φουσκωτό.

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ! Ο Λιάγκας με καινούργια ΣΥΝΤΡΟΦΟ και η Σκορδά με "μπινελίκια" στο σαλόνι!!!

Με καλλίγραμμη μελαχρινή σύντροφο «τσάκωσε» τον Γιώργο Λιάγκα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ!» και στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» προβλήθηκαν οι φωτογραφίες.

Το άλλο το ωραίο είναι πως στην εκπομπή του “Open” έπαιξαν το εξώφυλλο και το σχολίασαν η Κυρία Κακαβά που από παρουσιάστρια καιρού εξελίχθηκε και σχολιάστρια gossip! Πήρε προαγωγή κατά κάποιο τρόπο!

Συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα επάνω σε σκάφος με νέα συνοδό στα Κουφονήσια.

Το όνομα της πανέμορφης μελαχρινής δεν έχει γίνει γνωστό, όμως όπως και αν λέγεται, έχει «κλέψει» την καρδιά του γνωστού παρουσιαστή!

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ