Γυναίκες και φλερτ : Έτσι θα κάνεις την πρώτη κίνηση διεκδικώντας τον άνδρα που σου αρέσει

Γυναίκες και φλερτ : Έτσι θα κάνεις την πρώτη κίνηση διεκδικώντας τον άνδρα που σου αρέσει

Δεν είμαστε στις εποχές των ανδρών που είναι «κυνηγοί», αλλά σε μια εποχή που και οι γυναίκες παίρνουν πρωτοβουλίες σε πολλούς τομείς

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε, ότι ειδικά σε μια εποχή που η ισότητα είναι πρόταγμα και βασική αξία, οι γυναίκες παίρνουν βασικές πρωτοβουλίες στον κόσμο του φλερτ.

Αν τους αρέσει ένας άνδρας, δεν περιμένουν πότε εκείνος θα κάνει την κίνηση.

Σύμφωνα με το queen.gr, όλο και περισσότεροι άντρες είναι ντροπαλοί. Αυτό βέβαια από την μία είναι γλυκύτατο, αλλά από την άλλη δεν βοηθάει και πολύ στην εξέλιξη των πραγμάτων. Είπαμε, είναι αξιαγάπητο το γνώρισμα αυτό, αλλά μην περιμένουμε και 10 χρόνια για μία κίνηση. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.

Φυσικά…

Θα φανείς μία γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μία γυναίκα που διεκδικεί αυτό που θέλει και θέτει τους δικούς της κανόνες. Άσε που θα τον βγάλεις και από τη δύσκολη θέση!

Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους…

Ξέρεις πολλές που πήραν πρωτοβουλία και τις απέρριψαν; Κακά τα ψέματα, κάνοντας το πρώτο βήμα, ενσαρκώνεις το όνειρο κάθε άντρα: Να του «την πέσει» η γυναίκα!!! Πίστεψέ με, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

Αλλά ακόμα και αν σε απορρίψει…

Θα νιώσεις τόσο καλά με τον εαυτό σου, που δεν θα σε απασχολήσει και πολύ. Ήθελες, διεκδίκησες, βρήκες πόρτα… πάμε γι’ άλλα. Η αυτοπεποίθησή σου συνεχίζει να είναι στα ύψη, γιατί πολύ απλά ανέλαβες δράση. Και αυτό δεν είναι ποτέ αρνητικό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ