Τάνια Ρόμπερτς : Δεν πέθανε τελικά η «Σίνα»… έγινε παρεξήγηση

Τάνια Ρόμπερτς : Δεν πέθανε τελικά η «Σίνα»… έγινε παρεξήγηση

Να είσαι στην εντατική και να σε βγάζουν πεθαμένο...πάει πολύ! Αυτό συνέβη και με την «Σίνα», αλλά ευτυχώς η αλήθεια έλαμψε

Η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Τάνια Ρόμπερτς συγκλόνισε τον κόσμο του Internet χθες, όλη μέρα. Όμως, επρόκειτο περί παρεξήγησης.

Όλο αυτό ξεκίνησε από τον μάνατζέρ της, Mike Pingel, ο οποίος χθες ανακοίνωσε πως η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 65 ετών έπειτα από βραχεία νοσηλεία σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.   Η ηθοποιός γνωστή και για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Σίνα, η Βασίλισσα της ζούγκλας» σύμφωνα με τον Pingel, είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της και κατά την επιστροφή της στο σπίτι κατέρρευσε ξαφνικά.

Στη συνέχεια, νοσηλεύτηκε και χθες, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, άφησε την τελευταία της πνοή.   Ωστόσο, σήμερα ο ίδιος με  δηλώσεις του στο CNN, το BBC και άλλα διεθνή ειδησεογραφικά sites ανασκεύασε λέγοντας ότι εσφαλμένα ανακοίνωσε τον θάνατο της Ρόμπερτς, βασιζόμενος μόνο σε πληροφορίες που έλαβε από τον σύντροφό της ηθοποιού, Lans O’ Brien, την Κυριακή.

Ωστόσο, ήταν ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο που επιβεβαίωσε ότι ήταν ακόμη ζωντανή, αν και παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.   Με την ανακοίνωση του θανάτου της ηθοποιούς δε, φίλοι, γνωστοί αλλά και φανς της έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους.   Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο O’Brien, είπε στο CNN ότι ήταν καταρρακωμένος αποχαιρετώντας την Ρόμπερτς στο νοσοκομείο.

Έφυγε από το Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai πιστεύοντας ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπε.   Τη Δευτέρα το πρωί, ο O’Brien ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο  ότι η σύντροφός του ήταν ακόμα ζωντανή, σύμφωνα με τον Pingel και τον O’Brien.   «Είμαι τόσο χαρούμενος», είπε ο O’Brien στο Inside Edition όταν έλαβε το τηλεφώνημα.

Με πληροφορίες από τον Guardian, το BBC και το CNN

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ