Κατερίνα Βρανά : «Έπαθα διάτρηση εντέρου, σηψαιμία και μετά μπήκα σε τεχνητό κώμα»

Κατερίνα Βρανά : «Έπαθα διάτρηση εντέρου, σηψαιμία και μετά μπήκα σε τεχνητό κώμα»

Η γνωστή κωμικός συγκλονίζει αποκαλύπτοντας πόσο κοντά στο θάνατο έφτασε

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά όταν μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Συγκίνησε η γνωστή stand up comedian Κατερίνα Βρανά για την περιπέτεια υγείας που βίωσε και την αναπηρία που της δημιούργησε μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Βρανά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έγινε διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλύτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω» είπε και συνέχισε:

«Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί αν ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή αλλά δεν νομίζουν οι γιατροί. Έχει γίνει όμως τόση πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε» πρόσθεσε η νεαρή κωμικός.

«Ό,τι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρα μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε, όταν ξύπνησα, ήξερα και που ήμουν και το τι είχε γίνει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε η Κατερίνα Βρανά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ