Ερωτεύτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου! Μιλά για την προσωπική της ζωή! Ποιος είναι τυχερός!

Ερωτεύτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου! Μιλά για την προσωπική της ζωή! Ποιος είναι τυχερός!

Ερωτεύτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου! Μιλά για την προσωπική της ζωή! Ποιος είναι τυχερός!!!

Ερωτεύτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου! Μιλά για την προσωπική της ζωή! Ποιος είναι τυχερός!!! Η Σίσσυ ξεπέρασε όπως φαίνεται τον χωρισμό της σε ότι αφορά το συναισθηματικό μέρος. Γι αυτό και οι πληροφορίες την θέλουν ήδη σε καινούργια σχέση! Από μέρα σε μέρα η πανέμορφη παρουσιάστρια θα μας συστήσει τον καινούργιο έρωτα.

Πότε ξεκίνησε το ειδύλιο τους; Εδώ και αρκετούς μήνες! Μετά από τόσο καιρό χωρισμένη, είναι λογικό να έχει βρει τον έρωτα. Η πανέμορφη προσωπάρα – και όχι μόνο – της Ελληνικής τηλεόρασης, πετάει τον τελευταίο καιρό. Πετάει και είναι έτοιμη να παρουσιάση τον νέο της σύντροφο επίσημα.

Ως τώρα δεν το έκανε αφού όπως η ίδια είπε δεν είναι δυνατόν τα παιδιά της να γνωρίζουν κάποιον και να..μπερδέυονται. Θέει να είναι σίγουρη όταν απαοφασίσει να μην κρύβει πια τη σχέση της.

Γιατί η Σίσσυ Χρηστίδου, είναι πια σε σχέση και όπως καταλαβαίνουμε από τα λεγόμενα της, δεν είναι χθεσινή αυτή η σχέση. Μετράει ήδη σχεδόν χρόνο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ειναι σε ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ αλλά δεν θέλει να το ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ακόμα!!! Τι παραδέχτηκε η Χρηστίδου για την προσωπική της ζωή.

ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΤΟ YOU TUBE ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Η Σίσσυ αποφάσισε να μιλήσει στο κανάλι του Fipster και να αποκαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή τονίζοντας:

«Ισχύει πως έχω απομακρυνθεί λίγο, είναι μια περίεργη και μπερδεμένη περίοδος στη ζωή μου την οποία δεν μπορώ να την διαχειριστώ με την ίδια ευχάριστη διάθεση που έχω συνήθως, θέλω λίγο τον χρόνο μου σε αυτή τη φάση».

Η Σίσσυ εξήγησε επίσης πως η ιστορία που έχει γραφτεί και ήταν πέρα για πέρα ψέματα, ήταν πως έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή μετά τον Θοδωρή Μαραντίνη, με έναν πρώην της, κάτι που η παρουσιάστρια φρόντισε να διαψεύσει ξανά.

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ, Η ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ:

«Ο χωρισμός μου και η απώλεια του μωρού που περίμενα ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω βιώσει στη ζωή μου, η δημοσιότητα δεν βοηθάει αλλά έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης και στην αποβολή και στο διαζύγιο.

Δεν έχω ξεπεράσει τελείως τον χωρισμό, δεν είναι εύκολο, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για τα παιδιά μας», τόνισε η Σίσσυ και παραδέχτηκε πως αν έκανε μια νέα σχέση δεν θα τη δημοσιοποιούσε για τα παιδιά της:

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ‘ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ 13 ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ MΑΡΑΝΤΙΝΗ’

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ».

Η Σίσσυ είχε άποψη και για την τηλεοπτική επανένωση των Λιάγκα – Σκορδά και τόνισε:

«Είναι κάτι που θέλω να δω, έχει ενδιαφέρον αλλά δεν θα το πρότεινα για παράδειγμα στον Θοδωρή Μαραντίνη. Ποτέ μην λες ποτέ αλλά δεν θα κάναμε την ίδια δουλειά με τον Θοδωρή».

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ‘ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ’

Πώς νιώθει η Σίσσυ τώρα που είναι ελεύθερη μετά τον γάμο;…συνεχίζεται!

Διαβάστε: Η παρουσιάστρια, υπήρξε το άλλο μισό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου για πέντε χρόνια. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας που οι δυο τους ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz.

ΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ 2007, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ,ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ, ΚΑΠΟΙΕΣ HOT ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ MEGA «ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ: ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ – “ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…”

Ο Θοδωρής Μαραντίνης λίγο πριν εμφανιστεί στο Σπίτι με το Mega – δείτε εδώ πότε – άνοιξε την καρδιά του στον Άρη Καβατζίκη και στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μιλώντας για το διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΩΣ «ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ.

ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ.

ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ.

Οφείλει να διατηρηθεί η οικογένεια απλά πρέπει να διατηρηθεί σε εκείνο το επίπεδο που θα είναι λειτουργική για όλα τα μέλη της.

ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΙΒΕΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ, Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ».

«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ, ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Πάλι υποχωρήσεις, προσπάθεια για κατανόηση μέχρι να βρεις εκείνη την ισορροπία που θα είσαι σε αυτό το νέο πράγμα και εσύ και πάνω από όλα τα παιδιά. Με κουμπί δεν γίνεται σίγουρα και όποιος το λέει πως το κάνει με κουμπί ψεύδεται ασύστολα!

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΙΤΕ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ.
Παράλληλα, με ειλικρίνεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης εξομολογήθηκε πως «το δουλεύουμε καθημερινά και δεν είναι εύκολο.

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΣΩΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

«Αλλά ο στόχος είναι αυτός και θα τα καταφέρουμε, δεν υπάρχει περίπτωση» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ