Ξεσπά πόλεμος Δημουλίδου με Βαρθακούρη : Η επική ανάρτηση που ανάβει φωτιές (pic)

Ξεσπά πόλεμος Δημουλίδου με Βαρθακούρη : Η επική ανάρτηση που ανάβει φωτιές (pic)

Ο ένας τραγουδιστής-παρουσιαστής. Η άλλη συγγραφέας-ενεργή χρήστρια του Facebook. Η κόντρα τους απλώς επική.

Η κόντρα ανάμεσα σε Χρυσηίδα Δημουλίδου και Χάρη Βαρθακούρη, μόλις… φούντωσε για τα καλά. Πρόκειται για μία κόντρα που ξεκίνησε από την κριτική της συγγραφέως στον τραγουδιστή για την παρουσία του στο Σου Κου Family.

Ακολούθησε η σκληρή απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως αν ήθελε να τον διορθώσει, θα έπρεπε να του στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.

Σε νέα μακροσκελή ανάρτησή της, η Χρυσηίδα Δημουλίδου παρακάλεσε τον Χάρη Βαρθακούρη να δείξει το μήνυμά της και έγραψε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Το ότι οι συγγραφείς πρέπει να γράφουν αυστηρά μόνο βιβλία και να μην έχουν γνώμη στο δημόσιο βίο και γεγονότα… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
  • Το ότι έχω ωριμάσει- άρα γεράσει- επομένως έχω το ακαταλόγιστο και δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ και να πράξω… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
  • Το ότι εκφράζομαι στην Ελληνική γλώσσα αλλά δεν γίνονται αντιληπτά αυτά που γράφω, μεταφέροντας παραποιημένη την έννοια κειμένων μου… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
  • Το ότι ζηλεύω τα ευτυχισμένα, πολιτισμένα ζευγάρια και τις όμορφες νέες γυναίκες… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
  • Το ότι δηλώνω συγγραφέας του τύπου «στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις»… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
  • Το ότι χρησιμοποιώ “επώνυμους” για να αναγνωριστώ στο Πανελλήνιο και να πουλήσω τα βιβλιαράκια μου που δεν αγοράζει κανένας… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
  • Το ότι είμαι αγενής, κακόβουλος άνθρωπος που δεν έχει κανένα σκοπό στην ζωή του, απλά περιφέρομαι ως δηλητηριώδες φίδι… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
  • Το ότι πρέπει να το “βουλώνω” όταν μιλούν οι άλλοι και μόνο να ακούω… Ειλικρινά με ξεπερνάει.
  • Το ότι η ζωή μου είναι κενή, χωρίς ενδιαφέρονται πέρα από το να παρακολουθώ τις ζωές των άλλων… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

Πολλά με ξεπερνούν σ’ αυτή την χώρα. Όπως η Αγένεια, Ημιμάθεια, Αμάθεια, Ψεύδη, Υποκρισία, έλλειψη Παιδείας, έλλειψη Καλών Τρόπων, οι Συκοφαντίες, η Χειραγώγηση, η έλλειψη Σεβασμού, η Περιφρόνηση στις ώριμες ηλικίες ή τον αδύναμο κρίκο, η ανικανότητα Αντίληψης της πραγματικότητας, η έλλειψη σεβασμού στην Προσφορά, κάθε είδους, η Αναξιοκρατία, η μη δημόσια Αναγνώριση των πραγματικά ικανών και ταλαντούχων ανθρώπων, η επικράτηση κυκλωμάτων κλπ κλπ.»

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση, της οποίας έπονται τρελά σχόλια που δεν ξέρει κανείς αν έγιναν στ’ αλήθεια υποστηρικτικά ή για τρολάρισμα. Σε κάποιο σημείο, η συγγραφέας συγκρίνει τον εαυτό της με το Νίκο Καζαντζάκη…

Φάση, δεν περιγράφουμε άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ