Πόλεμος ΑΝΤ1 – Δόξα

Πόλεμος ΑΝΤ1 – Δόξα

Ο συνήγορος του τραγουδιστή τόνισε ότι έχει σκοπό να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα γύρω από την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του τραγουδιστή, ότι την κακοποιούσε για μεγάλο διάστημα – και μάλιστα ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ο κύριος Σπύρος Δημητρίου εστίασε στην αποχώρηση του πελάτη του από το σόου του ΑΝΤ1, την οποία χαρακτήρισε «εξαναγκαστική», ενώ τόνισε ότι έχει σκοπό να διερευνήσει την υπόθεση προκειμένου είτε να αποκατασταθεί η επαγγελματική του δραστηριότητα είτε να αποκομίσει κάποια αποζημίωση.

Τέλος, τόνισε ότι παρά τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει και απεικονίζουν την εν διαστάσει σύζυγο του τραγουδιστή βαριά χτυπημένη, η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη και η άλλη πλευρά εξακολουθεί να συλλέγει στοιχεία.

«Για λόγους ακατανόητους το κανάλι είναι σαν να συντάσσεται με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του κυρίου… χωρίς να έχει ψάξει την άλλη πλευρά. Η σύμβαση με το συγκεκριμένο show είναι ακόμα σε ισχύ, δεν έχει λήξει, απλά απ΄όσο καταλαβαίνω εξαναγκάστηκε σε μια οικειοθελή αποχώρηση. Αυτό θα ερευνηθεί νομικά σε βάθος, προκειμένου να δω τι ενέργειες θα κάνω για να αποκατασταθεί είτε η επαγγελματική του δραστηριότητα ή μια τυχόν αποζημίωσή του. Δε θα μείνει έτσι αυτό το περιστατικό. Προβλέπονται και αυτά νομικά σαν διαδικασίες», ανέφερε ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου μιλώντας σήμερα το πρωΐ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Επιπλέον δήλωσε: «Δε σημαίνει τίποτα το ότι ίσως εξαναγκάζεται να δηλώσει τέτοια πράγματα. Προφανώς έγινε συνεννόηση. Το θέμα είναι αν αυτή η συνεννόηση είναι νομικά έγκυρη από τον εργοδότη. Αν διαπιστώσω ότι έχει αδικηθεί θα κινηθούμε νομικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δεν εξεταστεί το ζήτημα από τη δικαιοσύνη, δε μπορούν να επιβάλλονται τέτοιες ποινές σε ανθρώπους ούτε διασυρμοί ούτε τίποτα. Αν δεν ήταν σοκαριστικές οι εικόνες, δε θα ήμουν εδώ και δε θα χρειαζόταν υπεράσπιση. Πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά, τα στοιχεία είναι πάρα πολλά. Συγκεντρώνονται ακόμα και, αν συνεχίσετε να την παρακολουθείτε, να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ