Ναταλία Γερμανού : Η πληρωμένη απάντηση στον Καλλίρη για τα «πεντέμισι χρόνια κατοχής»

Ναταλία Γερμανού : Η πληρωμένη απάντηση στον Καλλίρη για τα «πεντέμισι χρόνια κατοχής»

Η Ναταλία Γερμανού πήρε το κινητό της και έστειλε την πληρωμένη απάντησή της στον Θάνο Καλλίρη.

Καλεσμένος στο τηλεοπτικό σπίτι της Κατερίνας Ζαρίφης, της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαρίας Σολωμού ήταν ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος προχώρησε σε μια αποκάλυψη από την περίοδο που είχε δεσμό με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο τραγουδιστής, δήλωσε ότι το τραγούδι «Είσαι μπελάς», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα 90s, το έγραψε για τη γνωστή παρουσιάστρια, με την οποία ήταν ζευγάρι.
Η Ντορέττα τον ρώτησε ποιος έγραψε το συγκεκριμένο κομμάτι, εκείνος απάντησε ότι είναι δημιουργία του ίδιου και τότε η ηθοποιός και παρουσιάστρια τον ρώτησε αν ήταν «αυτοβιογραφικό», από αυτά που ζούσε δίπλα στη Ναταλία Γερμανού.

«Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά» είπε με περίσσιο χιούμορ ο Θάνος Καλλίρης στις Roomies.

Το απόσπασμα έπαιξε στο Καλό Μεσημεράκι με το ανάλογο σχόλιο από τον Νίκο Μουτσινάς κι έτσι έφτασε και στο τραπέζι του Happy Day, το πρωί της Τρίτης.

Έτσι, η Ναταλία Γερμανού πήρε το κινητό της και έστειλε την απάντησή της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πεντέμισι χρόνια κατοχή με τόσες επαναστάσεις πες στον Θάνο δεν έχει υπάρξει ξανά», έγραψε η Ναταλία και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ