«Σπίτι με το MEGA» : Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς μαζί στη σκηνή μετά από 25 χρόνια (vids)

«Σπίτι με το MEGA» : Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς μαζί στη σκηνή μετά από 25 χρόνια (vids)

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίζονται μαζί στη σκηνή της επομπής «Σπίτι με το MEGA» παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο από... αγάπη

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίζονται μαζί στη σκηνή της επομπής «Σπίτι με το MEGA» παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο από… αγάπη.

Ζευγάρι στη ζωή, οι δύο ερμηνευτές συναντώνται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το κοινό θα απολαύσει τραγούδια αγαπημένα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παρουσιάζει την μαγική αυτή βραδιά και ανέλαβε να καλωσορίσει το κοινό στην αρχή της εκπομπή.

«Καλωσήρθατε στο Σπίτι με το ΜEGA. Απόψε ήρθαμε εδώ για να απολαύσουμε την Καίτη και τον Διονύση. Και αν δεν καταλάβατε καλά. Την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Θα ακούσουμε τραγούδια πάρα πολύ γνωστά που όλοι έχουμε τραγουδήσει. Τραγούδια με το οποία έχουμε ερωτευτεί, έχουμε διασκεδάσει, έχουμε χορέψει, έχουμε συγκινηθεί, έχουμε κλάψει. Αυτό το ζευγάρι έχει μάθει να μας χαρίζει απλόχερα όλα αυτά τα συναισθήματα. Αυτή η βραδιά είναι η πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια που έχουν να εμφανιστούν μαζί» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Αμέσως μετά η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς τραγούδησαν μαζί μπροστά στο πιάνο το τραγούδι «Μόνο αγάπη» που έχει πει μαγικά τη δεκαετία του ’80 ο Γιάννης Πάριος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ