Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός : «Ζω από θαύμα. Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί…» (vid)

Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός : «Ζω από θαύμα. Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί…» (vid)

Ο Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή, The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για το ατύχημα που είχε πριν χρόνια και τόνισε ότι ζει από θαύμα!

Αρχικά είπε ο τραγουδιστής: «Θα αφήσω τα μαλλιά μου να μακραίνουν μέχρι να επανεκκινήσουμε. Έχει γίνει αυτή χελιδονοφωλιά που βλέπεις…».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πήρα πτυχίο στην ΑΣΟΕΕ στα 17 χρόνια. Είχα αφήσει 8 μαθήματα και τα έσερνα αιώνες. Όταν είχα αυτό το ατύχημα πριν από δύο χρόνια και κάτι και βρέθηκα στο κρεβάτι ήταν μια μοναδική ευκαιρία να διαβάσω. Έκατσα όπως ήμουν σακατεμένος διάβασα και πήγαινα με πατερίτσες και έδωσα τα μαθήματα».

Και πρόσθεσε: «Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί αλλά αυτά είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές. Δεν τα αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου, ήθελα να τα στολίσω. Οι χαρακιές στο κορμί ήταν και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό βαθιές. Έχει σημασία η ψυχολογία και η ενέργεια σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Συνειδητοποίησα ότι η οικογένεια είναι ό,τι πιο σημαντικό. Ο αδερφός μου ζούσε στο εξωτερικό και γύρισε μόνιμα στην Ελλάδα με το ατύχημά μου και είναι το πιο σημαντικό. Μετά το ατύχημα έβαλα τη ζωή μου στις βάσεις που επέλεξα εγώ. Έφυγαν φίλοι και ήρθαν καινούριοι. Πολλούς έχουμε γύρω μας που είναι φρου φρου κι αρώματα»!

Και τόνισε ο Ηλίας Βρεττός: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του. Ζω από θαύμα. Έζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ και μιλάμε επειδή συνέβη τότε ένα θαύμα. Πιστεύω βαθιά» είπε για το ατύχημά του.

Και υπογράμμισε: «Το αυτοκίνητο ήταν μια άμορφη μάζα στο οποίο ήμουν εγκλωβισμένος 50 λεπτά. Κόψανε τις λαμαρίνες για να με βγάλουν. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες από αντίστοιχα τρακαρίσματα είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός άνθρωπος από τη θέση του συνοδηγού και ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουσή και τόσα πολλά αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης και εκείνη τη μέρα τη γιορτάζω σαν γενέθλια».

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ