Οι δύο πρώην έχουν έρθει κοντά μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης!
Αρχικά, στο αγώνισμα ασυλίας, ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε ζήτησε από τους συμπαίκτες του να την αφιερώσουν στη Μαριαλένα και είπε χαρακτηριστικά: «Στη Μαριαλένα, μου λείπει πολύ συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.
Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Σάκης και η Μαριαλένα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στο νερό για να πλυθούν μιας και χθες, 5 Απρίλη, στο στίβο μάχης έπρεπε να κυλιστούν στις λάσπες για να περάσουν τα εμπόδια… και η κάμερα τους κατέγραψε να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον!

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που είναι πρώην παίκτης του survivor 1 και είναι στο πάνελ του πρωινού ανέφερε ότι εκείνη την ώρα οι κάμερες δεν γράφουν και οι δύο παίκτες δεν ήξεραν ότι η αγκαλιά τους καταγράφεται.
«Εδώ κανονικά δεν έχουμε κάμερες. Πλενόμαστε. Εκεί είναι η στιγμή που πλενόμαστε. Δεν έρχονται ποτέ κάμερες. Η κάμερα είναι στις τέντες πίσω και έχει ζουμάρει αρκετά» υπογράμμισε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Δείτε το βίντεο!
Πηγή: gossip-tv.gr
Latest News
Καμπερίδης : «Σταθήκαμε όρθιοι σε μια δύσκολη χρονιά, το μυαλό όλων πρέπει να είναι στην επόμενη»
Νετζήπογλου : «Έχω πολλά να δώσω ακόμα…»
Γιώργος Καραϊβάζ : Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου
Σκουρτόπουλος : «Ψάχνουμε τη νίκη που θα μας στείλει στα play-off»
«Ο Μπενζεμά δεν φεύγει και είναι έτοιμος να ανανεώσει με την Ρεάλ»
Ξεσπά ηθοποιός : Ο Έλληνας που βλέπει Survivor κι όλες αυτές τις ηλιθιότητες το ξέρει;
Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Μόσιαλος : «Δεν με ανησυχεί η γεμάτη Ερμού, αλλά το Πάσχα στο χωριό» (vid)


