Pop Up: Χαμός στην εκπομπή της Ηλιάνας – «Τα έχωσε» στην Σαλαγκούδη on air

Pop Up: Χαμός στην εκπομπή της Ηλιάνας – «Τα έχωσε» στην Σαλαγκούδη on air

Χαμός Pop Up με την Ανθή Σαλαγκούδη που ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και είχε μία έντονη αντιπαράθεση με την Φαίη Σκορδά!

Η πρώην παίκτρια του survivor αναφέρθηκε στο γεγονός ότι την κατηγόρησαν πως οι γονείς της βοήθησαν να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης μέσω των ψήφων που της εξασφάλιζαν οι δικοί της κάτι που πρώτο το Πρωινό είχε αποκαλύψει. Και η συζήτηση έφτασε και στη μητέρα της Ανθής με τις δύο γυναίκες να έχουν μία έντονη αντιπαράθεση on air στο Πρωινό.

Το Pop Up πρόβαλε το σχετικό απόσπασμα και στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του Pop Up: «Εγώ δεν κρατάω ίσες αποστάσεις, ο Γιώργος είναι εξαιρετικός, τον αγαπώ και τον τιμώ. Όλο αυτό που είδαμε ήταν μια τεράστια κοροϊδία, γιατί το βίντεο ξεκίνησε με άλλα επιχειρήματα, δηλαδή είδαμε την Ανθή να λέει για το ρεπορτάζ του Πρωινού με τη μητέρα της που βοηθούσε την κόρη της, και στην πορεία η Ανθή έκλεισε τη συζήτηση, όπου φέρθηκε για μένα αγενώς στην Φαίη Σκορδά σαν καλεσμένη, λέγοντας ότι η μητέρα της δεν είναι Πρόεδρος. Μα το πρόβλημά μας είναι αν η μαμά της είναι Πρόεδρος; Αρνείται κάτι που είναι παράλογο. Δεν μπορεί να βγαίνει δημοφιλέστερη, ενώ δεν είναι καλή αγωνιστικά»!

Και υπογράμμισε η δημοσιογράφος: Η Φαίη θα μπορούσε να πει το περιεχόμενο της συνομιλίας αλλά δεν το είπε και πολύ καλά έκανε. Πάει σε μια εκπομπή καλεσμένη και τους λέει ότι βγάζουν ψευδή ρεπορτάζ. Για να καταλήξουμε στο τέλος ότι η μαμά της είναι πρόεδρος σε Σωματείο. Ο πατέρας της δεν είπε ότι η μητέρα της έκανε κάποιες κλήσεις; Και εγώ θα το έκανα. Ποιος το προκάλεσε το αμήχανο σκηνικό; Ποιος το προκάλεσε; Πήγε και τους είπε το θέμα της μαμάς της. Αυτό που έγινε δεν ήταν κάποιο λάθος της Ανθής, είναι πολύ αξιοπρεπής. Ας μπορούσαν και οι άλλοι να έχουν αυτό το ρεύμα…»!

Η δε Ηλιάνα Ππααγεωργίου δεν δίστασε να πει μεταξύ άλλων: «Με τις τόσες πολλές συνεντεύξεις σου ξεφεύγει κάποια στιγμή. Τη χάνεις την υπομονή σου, κάθε μέρα δυο δυο εκπομπές. Μετά το πολύ μίλα μίλα, μετά πας κατευθείαν στο ψητό… Ίσως η επίθεση να είναι η άμυνά της… Καμιά φορά σε πνίγει το άδικο και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου και αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος. Δεν θα το βρεις ποτέ Ανθή μου! Άστο πίσω σου και πάμε παρακάτω»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, pop up!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ