MasterChef: Χαρές και κλάματα στη δοκιμασία του Silver Award – Ποιος κέρδισε τα 10.000 ευρώ

MasterChef: Χαρές και κλάματα στη δοκιμασία του Silver Award – Ποιος κέρδισε τα 10.000 ευρώ

Αγαπημένο χαρακτηριστικό των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, είναι να κάνουν εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους.

Αγαπημένο χαρακτηριστικό των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, είναι να κάνουν εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους.

O Παύλος Χάππιλος κατάφερε να κερδίσει το Mystery Box, με τα καλύτερα πιάτα, που έχει δημιουργήσει έως τώρα σύμφωνα με τους κριτές και είχε στη διάθεσή του ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία.

Το εξαιρετικά απαιτητικό ζητούμενο έκανε κάποιους να αγχωθούν αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή της σημερινής μαγειρικής περιπέτειας, που επρόκειτο να ζήσουν.

Η συνέχεια στο τριπλό ζητούμενο του Τεστ Δημιουργικότητας, με ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο και ένα γλυκό, έκανε πολλούς να ξαφνιαστούν.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να πάρουν μια ριψοκίνδυνη απόφαση, σε πέντε μόλις λεπτά. Τόσο ριψοκίνδυνη, που μπορούσε να τους στοιχίσει ακόμα και την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Όσοι όμως βρίσκονται στο ανατρεπτικό MasterChef 5 χρειάζεται έτσι και αλλιώς να έχουν διάθεση, ψυχή και μαγειρικό θάρρος, όλα τα άλλα θα συμβούν αβίαστα μέσα στα πιάτα τους.

Καλεσμένος των κριτών, για τη δοκιμή των προσπαθειών της δεκάδας του διαγωνισμού, ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ένας από τους αγαπημένους chef των κριτών.

Η μέρα έκλεισε με έναν θρίαμβο αλλά και με την πικρή γεύση της αποτυχίας.

Τα 10.000 ευρώ και το Silver Award κέρδισε η Μαργαρίτα, η οποία άκουσε διθυραμβικές κριτικές από τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ