Φωτιά και λάβρα η Ιρίνα Σάικ με διάφανο αποκαλυπτικό κορμάκι (pics)

Φωτιά και λάβρα η Ιρίνα Σάικ με διάφανο αποκαλυπτικό κορμάκι (pics)

Μοίρασε... εγκεφαλικά η Ιρίνα Σάικ!

Η Ιρίνα Σάικ έχει ένα «δολοφονικό» σώμα και δεν φοβάται να το δείξει.

Το 35χρονο μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά από αποκαλυπτικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πόζαρε σαγηνευτικά με ένα μαύρο κορμάκι με διαφάνειες μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη, δείχνοντας το υπέροχο κορμί της. Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Fittingzzz» (=πρόβες ρούχων).

Το σύνολο που επέλεξε είναι από την τελευταία κολεξιόν του Mugler – μια ωδή στη διαφάνεια- στην παρουσίαση της οποίας πρωταγωνίστησε η Ιρίνα Σάικ.

Εξάλλου, το διάσημο μοντέλο χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της στο Instagram για να παρουσιάσει τα διάφορα επαγγελματικά της επιτεύγματα, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης συνεργασίας της με την Oscar de la Renta.

Εκτός από διάσημο μοντέλο, είναι και μητέρα

Όμως, εκτός από την δουλειά της ως μοντέλο, η Ιρίνα Σάικ είναι μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού από τον πρώην σύζυγό της Μπράντλεϊ Κούπερ. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2015 έως το 2019 και από τότε που χώρισαν διατήρησαν εξαιρετικές σχέσεις για το καλό της κόρης του.

Μάλιστα, πρόσφατα, σε συνέντευξή της στο Elle δήλωσε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τον όρο «συν-ανατροφή», λέγοντας: «Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο συν-ανατροφή. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον πατέρα της, είναι 100% πατέρας της. Η συν-ανατροφή είναι ανατροφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ