Μαντώ Γαστεράτου για MEGA STAR : «Τιμητικό ότι παρουσιάζω μια ιστορική μουσική εκπομπή»

Μαντώ Γαστεράτου για MEGA STAR : «Τιμητικό ότι παρουσιάζω μια ιστορική μουσική εκπομπή»

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε για την παρουσίαση του MEGA STAR, ενώ εξομολογήθηκε πως έχει περάσει δύσκολα σε κάποιες συνεργασίες της.

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε για την παρουσίαση του MEGA STAR, ενώ εξομολογήθηκε πως έχει περάσει δύσκολα σε κάποιες συνεργασίες της.

Η ίδια, μιλώντας στο gossip-tv.gr αναφέρθηκε στον 15 μηνών γιο της και είπε την άποψή της για το ελληνικό κίνημα #metoo.

Σε απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο στο Mega Star, στις 12 το μεσημέρι. Τώρα που έχει περάσει λίγο o καιρός και έχεις βρει τα πατήματα σου το απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο; Ποια είναι τα συναισθήματά σου, που πήρες τα ηνία μίας εκ των μακροβιότερων εκπομπών στην τηλεόραση;

Από την αρχή μέχρι και τώρα τα συναισθήματά μου δεν έχουν αλλάξει, είναι τα ίδια! Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία και είναι πολύ τιμητικό το να αναλαμβάνω μία τόσο σπουδαία και ιστορική μουσική εκπομπή. Η θεματολογία της εκπομπής μου αρέσει πολύ, έχει να κάνει άλλωστε με τη μουσική που τόσο αγαπώ.

Η συνεργασία σου με τον Αντώνη Δημητριάδη πως είναι;

Ο Αντώνης είναι ένας φανταστικός τύπος! Αν κάποιος τον γνωρίσει στην αρχή, του φαίνεται πιο σοβαρός και λιγομίλητος αλλά έχει φοβερό χιούμορ. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ και του το έχω πει κατ’ ιδίαν, πολλές φορές. Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες μου, γιατί συνήθως σε αυτό το χώρο είναι λίγο δύσκολο να εμπιστευτείς και να περάσεις καλά με τους συνεργάτες σου. Υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης λίγο παραπάνω ναρκισσισμός, φιλοδοξία και ματαιοδοξία. Ο Αντώνης δεν έχει τίποτα απ’ όλα αυτά, είναι πολύ ωραίος τύπος και μακάρι όλες μου οι συνεργασίες να είναι σαν κι αυτή.

Μαντώ επέστρεψες στην τηλεόραση με το Mega Star. Το καθημερινό και το live σου λείπουν;

Το έχω σκεφτεί λίγο αυτό, έχουν έρθει στο μυαλό μου στιγμές που υπήρξα σε εκπομπές και ήταν live και καθημερινές. Ναι, μου έχει λείψει λίγο. Μου έχει λείψει η καθημερινή επαφή με τον κόσμο, όσον αφορά την τηλεόραση, γιατί live είμαι και στο ραδιόφωνο κάθε μέρα 3 ώρες.

Τώρα που είσαι μανούλα, είναι δύσκολος ο ρόλος; Τι αρχή έχει μία νέα μητέρα;

Τα άγχη μου έχουν να κάνουν περισσότερο με την υγεία του παιδιού μου, ανησυχώ πολύ παραπάνω σε σχέση με την δίκη μου υγεία. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που έκανε λίγο πυρετό και εγώ τον έτρεχα στα νοσοκομεία, πανικοβλήθηκα. Η ανάπτυξη του θέλω να είναι ομαλή, θέλω να ξέρω πως θα του μιλήσω και να του συμπεριφερθώ γιατί δεν θέλω εξαιτίας δικών μου λαθών και συμπεριφορών να του περάσω λάθος μηνύματα. Αυτό με αγχώνει γιατί θέλω να είμαι σωστή απέναντι του!

Φαντάζομαι θα έχουν αλλάξει κάποιες συνήθειες σου από τη στιγμή του ερχομού του παιδιού σου και μετά. Ποια συνήθεια σου λείπει περισσότερο;

Η ζωή μου έχει αλλάξει άρδην. Πολλά έχουν αλλάξει! Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι το να βγούμε έξω με τον άντρα μου, να πάμε για ένα ποτό. Αυτό τώρα δεν μπορείς να το κάνεις και δεδομένων των συνθηκών που βιώνουμε αλλά και λόγω του παιδιού. Δεν ξέρω πως το διαχειρίζονται άλλες μαμάδες γιατί ακούω αρκετές που έβγαιναν μαζί με τα παιδιά τους έξω για ποτό κτλ. Εγώ δεν μπορώ ακόμα να το κάνω αυτό. Είμαι όμως ευγνώμων και πλήρης!

Ο γιος σου σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Ο γιος μου δεν μοιάζει σε κανέναν! Πολλοί λένε ότι μοιάζει στον άντρα μου αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν μοιάζει σε κανέναν (γελάει).

Μαντώ έχασε 25 ολόκληρα κιλά μετά την εγκυμοσύνη. Πόσο πείνασες;

Δεν πείνασα ακριβώς, ταλαιπωρήθηκα πολύ στην αρχή. Επί δύο ή τρεις μήνες πήγαινα με το ποδήλατο στη δουλειά. Όταν λέω κάθε φορά στον εαυτό μου ότι τώρα θα μπεις σε πρόγραμμα, καταπιέζομαι και μου βγαίνουν νεύρα. Δεν μ’ αρέσει καθόλου στη ζωή μου να κάνω πράγματα που δεν θέλω, βρήκα όμως εναλλακτικό τρόπο γυμναστικής για να κινούμαι λίγο περισσότερο. Σταμάτησα στην αρχή, όταν θήλαζα το μωρό να τρώω γλυκά και λιχουδιές και έτρωγα λίγο πιο υγιεινά. Δεν έκανα εξαντλητικές δίαιτες και ακραία πράγματα!

Είσαι σύζυγος, μάνα, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, YouTuber και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και καραντίνα. Πώς τα προλαβαίνεις όλα; Υπάρχει πίεση αυτή την περίοδο;

Δεν υπάρχει τόση μεγάλη πίεση καθώς έχουν πέσει οι ρυθμοί. Σκέψου, ότι πριν απ’ όλα αυτά έπρεπε να πάμε σε event και σε διάφορες άλλες υποχρεώσεις, ενώ τώρα αυτά έχουν εξαλειφθεί. Δεν μπορώ να σου πω βέβαια ότι είμαι πιο χαλαρά αλλά κάνω κάποια πράγματα με περισσότερη ευκολία από ό,τι πριν. Είμαι σίγουρη ότι όλοι μας ζούμε ιδιαίτερες στιγμές και παλεύουμε καθημερινά να τα προλάβουμε όλα. Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα.

Αν σε έβαλε να διαλέξει τηλεόραση ή ραδιόφωνο, τι θα επέλεγες;

Και τα δυο μου αρέσουν παρά πολύ, το καθένα βέβαια για διαφορετικούς λόγους. Έχω όμως μία αδυναμία στο Ραδιόφωνο! Η επαφή που έχεις με τον κόσμο είναι πολύ πιο άμεση. είμαι 100% ο εαυτός μου, πιο χαλαρή, αληθινή και ανθρώπινη.

Συνεργασία που έχεις κάνει στο παρελθόν και έχεις περάσει δύσκολα, υπάρχει;

Προφανώς και υπάρχουν συνεργασίες που έχω κάνει στο παρελθόν και έχω περάσει δύσκολα! Υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο όπως που σου προανέφερα, οι οποίοι λειτουργούν με έπαρση και ναρκισσισμό και δεν έχουν όλη την καλή διάθεση. Κανένας νομίζω δεν περνάει ρόδινα σε όλες του τις συνεργασίες.

Ούσα γυναίκα και μητέρα ενός πολύ μικρού παιδιού το ελληνικό κίνημα #metoo και τις καταγγελίες πώς τις είδες;

Είναι καιρός πια να μην φοβόμαστε, να μην κλεινόμαστε στον εαυτό μας, γιατί ο φόβος μας δημιουργεί πολύ δυσάρεστα συναισθήματα και μας κάνει δυσλειτουργική την καθημερινότητα και τη ζωή μας. Αν σε έναν άνθρωπο πεις ό,τι έχεις περάσει είναι σαν μία μορφή λύτρωσης και μία μορφή κάθαρσης από όλη αυτή τη σαπίλα που μπορεί να κουβαλάς μέσα σου από κάτι που σου έχει κάνει κάποιος και σε έχει βλάψει, ποσό μάλλον να το λες και δημόσια! Αυτοί που βγήκαν και μίλησαν δημόσια για όλα αυτά, έχουν μεγάλο θάρρος για να μοιραστούν την ιστορία τους. Τους συγχαίρω. Υπάρχουν περιστατικά και περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν φύγει τραυματισμένοι από μια δουλειά και δεν έχουν μιλήσει σε κανέναν, πονάνε σιωπηλά. Σκέψου πόση δύναμη χρειάζεται ένας άνθρωπος να βγει να πει κάτι δημόσια. Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι το πως μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον που νιώθει αδύναμος και βιώνει κάτι παρόμοιο και βρίσκεται σε δίλημμα να μιλήσει η να μη μιλήσει. Την κινητοποίηση πρέπει να κρατήσουμε, γιατί είναι καιρός να ανοίξουν στόματα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ