Ραγίζει καρδιές η συνάδελφος του Καραϊβάζ – Μόνη στο άδειο γραφείο (pic)

Ραγίζει καρδιές η συνάδελφος του Καραϊβάζ – Μόνη στο άδειο γραφείο (pic)

Η Μαρίκα Μαυρομάτη είναι εκείνη με την οποία ο Γιώργος Καραϊβάζ μοιραζόταν το γραφείο του και σήμερα για εκείνη είναι μια μαύρη Δευτέρα.

Η ίδια, πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία είδαμε το γραφείο του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, με λίγα λουλούδια επάνω και ένα κεράκι αναμμένο.

«Από σήμερα μόνη… Σε ένα γραφείο με μια άδεια καρέκλα, ένα κεράκι και λουλούδια. Δεν θα ξανάρθεις ποτέ, δεν θα με καλημερίσεις ποτέ, δεν θα ξανακούσω ποτέ τον έντονο θόρυβο που έκανες γράφοντας στο πληκτρολόγιο το πρώτο σου κείμενο στο bloko. Μια απέραντη σιωπή και ένα γιατί, μια μαύρη Δευτέρα. Καλό ταξίδι Γιώργο, δεν θα είμαστε ποτέ όπως πριν!!!», έγραψε στο Facebook η Μαρίκα Μαυρομάτη.

Τη φωτογραφία μάλιστα κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια διαδέχτηκαν το ένα το άλλο και ο κόσμος έσπευσε να συλληπηθεί τόσο στη Ζήνα Κουτσελίνη όσο και στη Μαρίκα Μαυρομάτη.

Δείτε την ανάρτηση στη gallery που ακολουθεί:

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Καραϊβάζ, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, χθες, στο Καλλίφυτο Δράμας, εκεί όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε όνειρα ο δημοσιογράφος.
Ο επικήδειος λόγος του γιου του, που επέλεξε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του με συνταρακτικά λόγια και με ένα τραγούδι, συγκλόνισε τους πάντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ