Θυμάσαι το αγοράκι της αγαπημένης σου σοκολάτας; Πρέπει να δεις πώς είναι σήμερα

Θυμάσαι το αγοράκι της αγαπημένης σου σοκολάτας; Πρέπει να δεις πώς είναι σήμερα

Σίγουρα αυτό δεν το περίμενες!

Και ποιος δεν έχει δοκιμάσει τη συγκεκριμένη αυτή σοκολάτα, με έξτρα σοκολάτα γάλακτος και λευκή κρέμα στο εσωτερικό της;

Είναι γεγονός πως στα γλυκά έχουμε μια λατρεία, το συγκεκριμένο όμως γλύκισμα ήταν είναι και θα είναι το αγαπημένο μας. Μικροί και μεγάλοι αγαπούν τα… «αβγουλάκια» σοκολάτας, εκείνο όμως που έκανε ξεχωριστό το… περιτύλιγμα της συγκεκριμένης σειράς σοκολάτας ήταν το αγοράκι με το υπέροχο χαμόγελο και τα καταγάλανα μάτια.

Λοιπόν ναι, αν δεν έχεις ακόμη καταλάβει σε ποια σοκολάτα αναφερόμαστε, μιλάμε για την Kinder, μια σοκολάτα που σηματοδοτεί τα παιδικά μας χρόνια χωρίς καμία αμφιβολία, αυτή τη στιγμή όμως θα ασχοληθούμε με το γοητευτικό αγοράκι το οποίο όχι μόνο μεγάλωσε και ομόρφυνε, έχει γίνει πλέον ολόκληρος άντρας, παραμένει όμως ένας κούκλος.

Το όνομά του είναι Josh Bateson και εμφανίστηκε στο διαφημιστικό της Kinder το 2005. Ζει στο Λονδίνο και φυσικά εργάζεται ως μοντέλο. Αυτό βέβαια ήταν περιττό να το αναφέρουμε αφού θα δεις και μόνη σου πως έχει γεννηθεί για να φωτογραφίζεται και να περπατά σε πασαρέλες.

Ο πανέμορφος Josh είναι πλέον 27 χρονών και ναι, στο Instagram έχει ένα μεγάλο κοινό να τον ακολουθεί. Συγκεκριμένα έχει περισσότερους από 120Κ ακόλουθους και οι δημοσιεύσεις τους συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

Αλήθεια εσύ τον έχεις δει πρόσφατα; Μπες στη gallery και ετοιμάσου να… γοητευθείς.

Πηγή: teen.queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ