The Voice : Coach κατηγορεί διάσημη τραγουδίστρια ότι της…«πήρε» τον άντρα (pic)

The Voice : Coach κατηγορεί διάσημη τραγουδίστρια ότι της…«πήρε» τον άντρα (pic)

Σκάνδαλο στο τουρκικό The Voice (παραγωγής Acun): Coach κατηγορεί πασίγνωστη τραγουδίστρια -και coach- ότι της έκλεψε τον άντρα!

Δεν έχει προηγούμενο το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην τουρκική σόουμπιζ μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Hurriyet.

Σύμφωνα με σημερινό της δημοσίευμα, η τραγουδίστρια Ebru Gündeş, coach του τουρκικού The Voice (O Ses Türkiye) μεταξύ 2013-2016, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον εδώ και 11 χρόνια σύζυγό της, Reza Zarrab, με αιτιολογία ότι τα «θεμέλια του γάμου κλονίστηκαν».

Και ενώ φαινομενικά πρόκειται για ένα διαζύγιο δύο celebrities της γείτονος χώρας, η βόμβα σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ότι η Gündeş κατηγορεί τον σύζυγό της όχι μόνο ότι την απάτησε με διάφορες γυναίκες αλλά και ότι μία από αυτές είναι η στενή της φίλη, Hadise, η οποία και ευθύνεται για τον χωρισμό της.

Σύμφωνα με το znews.gr, για τους φανατικούς της Eurovision, το όνομα Hadise, δεν είναι άγνωστο, αφού είναι η τουρκική συμμετοχή στον διαγωνισμό τo 2009 με το Düm Tek Tek. Επιπλέον, είναι coach του τουρκικού The Voice σταθερά από το 2011 μέχρι σήμερα.

Με άλλα λόγια η Gündeş κατηγορεί μια άλλη coach και μάλιστα πολύ καλή της φίλη ότι της έκλεψε τον άντρα.

Φώτο

Για την ιστορία να πούμε ότι το O Ses Türkiye είναι άλλη μία παραγωγή του Acun Ilicalli που παρουσιάζει ο ίδιος.

Η Gündeş στην αίτηση διαζυγίου της αναφέρει ότι ακόμα και η κόρη που απέκτησε με τον Reza Zarrab αλλά και η νταντά της είναι μάρτυρες των απιστιών του συζύγου της.

Το παρασκήνιο αυτό του διαζυγίου ξεδιπλώθηκε με τον πιο γλαφυρό τρόπο στην τουρκική εφημερίδα καθώς το σκάνδαλο για δύο coach ενός τόσο δημοφιλούς προγράμματος τραβάει την προσοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Gündeş φέρεται να κατέθεσε ως απόδειξη μίας από τις απιστίες του συζύγου της φωτογραφία του Zarrab με μια γυναίκα σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2018. Αυτή η γυναίκα φέρεται να είναι η Ayşegül Akgün, θαυμάστρια και στενή φίλη της Gündeş.

Η σχέση με την Hadise

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Hadise και ο Zarrab συναντήθηκαν πολλές φορές στην Αμερική και είχαν σχέση το 2019. Το ζευγάρι για να μην εντοπιστεί στην Τουρκία πετούσε τακτικά στο Μαϊάμι ως τόπο συνάντησής τους.

Σε ένα από τα ταξίδια της, η Hadise γύρισε με τη βαλίτσα της γεμάτη πανάκριβα ρούχα που φέρονται να είναι δώρα του Zarrab. Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι το πανάκριβο Valentino φόρεμα της τραγουδίστριας στο βιντεοκλιπ της «A little road» ήταν ένα από τα δώρα του παράνομου δεσμού της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ