Τζένη-Τζένη : Είναι τρύπια τα παπούτσια της κυρίας Υπουργού (pics);

Τζένη-Τζένη : Είναι τρύπια τα παπούτσια της κυρίας Υπουργού (pics);

Δεν είναι μόνο ότι υπήρξε Σταρ Ελλάς και ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της Ελλάδας. Δεν είναι πως είναι σύζυγος του υπουργού Υγείας και ενός από τους δημοφιλέστερους πολιτικούς της χώρας. Είναι ότι ακόμα και σήμερα θεωρείται fashion icon και πάντα σχολιάζεται διθυραμβικά για τις στυλιστικές της επιλογές, οι οποίες δεν διακρίνονται για τις υπερβολές, αλλά για την απλότητά τους.

Γι’ αυτό και πάθαμε σοκ όταν παρατηρήσαμε στις τελευταίες φωτογραφίες της τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε! Καταταλαιπωρημένα, τρύπια και ξεχειλωμένα. Πώς να μη μας προκαλέσουν έκπληξη όταν έχουμε συνηθίσει τη Τζένη ντυμένη στην πένα ακόμα και στις πιο απλές εξόδους της;

Βέβαια, αν παρατηρήσει κανείς και τα κουρασμένα μάτια της, το πρώτο που θα σκεφτεί είναι ότι η κούρασή της είναι τέτοια, που ουδόλως προσέχει τι θα φορέσει για να βγάλει βόλτα το μωρό. Πολύ λογικό για μια γυναίκα με τόσες υποχρεώσεις και φουλ αυπνία…

Δες τα αθλητικά παπούτσια της κυρίας υπουργού που μας άφησαν άφωνους:

Κατά τ’ άλλα… Σύμφωνα με το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Yupiii.gr: Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια full time μαμά και απολαμβάνει τους πρώτους μήνες με τον γιο της, μιας και περνάνε αρκετές ώρες μαζί.

Ωστόσο, η πρώην Σταρ Ελλάς και παρουσιάστρια δεν ξεχνάει την καθημερινή της γυμναστική και πολλές φορές συνδυάζει τη βόλτα του μικρούλη της μαζί με αυτή.

Πηγή: patkiout.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ