Ο Καζάκος και η σχέση του με την 23χρονη χορεύτρια (vid)

Ο Καζάκος και η σχέση του με την 23χρονη χορεύτρια (vid)

O Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Μεσάνυχτα, που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για την κόρη του, τη νέα σχέση του και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου!

Ο ηθοποιός είπε για τους δυο χωρισμούς του: «Πήγαν λάθος αρκετά πράγματα. Αν ξεθωριάσει ο έρωτας, που κανονικά δεν πρέπει, δεν είναι σωστό το πράγμα. Είναι κι άλλα πράγματα που στην αρχή δεν τα βλέπεις. Όταν κυριαρχεί ο έρωτας η εικόνα που έχεις για τον άλλον είναι πιο στρογγυλεμένη».

Όσον αφορά την κόρη του Τζένη και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, τόνισε: «Είναι δύσκολος ο χώρος. Θέλει γερό στομάχι. Από την άλλη κι εκείνη μέσα στο θέατρο μεγάλωσε. Είναι δύσκολο να ξεφύγεις αν τον μάθεις. Εγώ το περίμενα. Δεν την έχω δει να παίζει. Ένα μικρό κομμάτι έχω δει και μου άρεσε. Του μικρού του αρέσει και η μουσική, το τραγούδι».

Τέλος αναφέρθηκε στην εκπομπή Μεσάνυχτα για τη σχέση του με την 23χρονη χορεύτρια, Βασιλική Μακρή.

Συγκεκριμένα είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πολύ καλά. Για την προσωπική μου ζωή δεν μιλάω. Δεν αφορά και κανέναν. Ούτε θα το διατυμπανίσω, ούτε θα το κρύψω. Έχουν γράψει δεν μπορείς να φανταστείς σχόλια. Τεράστιες ανακρίβειες. Δεν με ενοχλούν καθόλου. Οι κακοήθειες δεν με αγγίζουν. Κάποιος έλεγε για τη μάνα μου ότι είναι αλκοολική. Εκεί αντέδρασα».

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από την εκπομπή, Μεσάνυχτα που φιλοξένησε τον ηθοποιό, Κωνσταντίνο Καζάκο και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ