Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τα επιχειρήματα του Τίγρη σε πείθουν. Τι, όχι;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φεύγει η Μπεκατώρου απο τον ΑΝΤ1; Αυτή την εβδομάδα η απόφαση

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ σε μεταγραφικό επίπεδο τις επόμενες εβδομάδες.

Φεύγει η Μπεκατώρου απο τον ΑΝΤ1; Αυτή την εβδομάδα η απόφαση | to10.gr

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ σε μεταγραφικό επίπεδο τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως έχουμε γράψει το «Still Standing» ολοκληρώνεται ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα συνέχειας της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν.

Το συμβόλαιο της Μαρίας Μπεκατώρου έχει το περίφημο + 1 το οποίο όμως γνωστόν δεν είναι απόλυτα δεσμευτικό. Στο πρώτο ραντεβού της προτάθηκε μόνο κριτική επιτροπή στο «Ταλέντο» όπως πρώτος σας είχα γράψει μήνες πριν.

Η Μπεκατώρου δεν συμφώνησε. Απ’ ότι μαθαίνω ίσως και μέσα στην εβδομάδα αυτή ή την επόμενη να γίνει νέο ραντεβού Μπεκατώρου ΑΝΤ1. Και εκεί απ’ ότι μαθαίνω σκέφτονται να προτείνουν στην Μαρία Μπεκατώρου εκτός από την επιτροπή του «Ταλέντου» ίσως και κάποιο πρότζεκτ για το β’ μισό της επόμενης σεζόν, όχι το «Familiar».

Το ραντεβού αυτό θα είναι καθοριστικό… Γιατί εάν και πάλι δεν βρεθεί λύση είναι πιθανό οι δύο πλευρές να οδηγηθούν τελικά σε ένα απολύτως φιλικό διαζύγιο.

Πηγή: nassosblog.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από