Άννα Μαρία Βέλλη: Το μήνυμά της για το Survivor – «Ας μη γίνει ό,τι έγινε στη δική μου αποχώρηση»

Άννα Μαρία Βέλλη: Το μήνυμά της για το Survivor – «Ας μη γίνει ό,τι έγινε στη δική μου αποχώρηση»

Η Άννα Μαρία Βέλλη στηρίζει έμπρακτα τους δύο κολλητούς που απέκτησε μέσα στο παιχνίδι και έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν το ίδιο στην αποψινή ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ο James Καφετζής είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα στο Survivor και σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν φαίνεται πως θα τον ακολουθήσει και ο φίλος του, Νίκος Μπάρτζης. Η Άννα Μαρία Βέλλη στηρίζει έμπρακτα τους δύο κολλητούς που απέκτησε μέσα στο παιχνίδι και έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν το ίδιο στην αποψινή ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

«Τα φιλαράκια μου σήμερα μετά τον ψυχολογικό πόλεμο που τρώνε δυο μήνες ασταμάτητα, έχουν ανάγκη όλους εμάς για να πάρουν τα πάνω τους και να αισθανθούν πως δεν είναι μόνοι τους σε αυτή τη μάχη. Ας μη γίνει, ό,τι έγινε στη δική μου αποχώρηση. Ας μη χρειαστεί να μείνει ένας από τους δύο μόνος του. Ας δείξουμε σήμερα πως το καλό νικάει στο τέλος. Όσες ψήφους δώσετε, μοιράστε τις ισάξια και στους δύο φίλους μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αγάπη σας», έγραψε η Άννα Μαρία στα Instagram Stories της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ