Απίστευτο: Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου που χώρισε τον Μπιλ Γκέιτς από τη γυναίκα του

Απίστευτο: Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου που χώρισε τον Μπιλ Γκέιτς από τη γυναίκα του

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η οποία επικαλείται κινεζικά social media, η 36χρονη Ζε «Σίλι» Γουάνγκ, που εργάζεται ως διερμηνέας στο Ίδρυμα των Γκέιτς, είναι αυτή που ευθύνεται για τον χωρισμό.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον επιχειρηματικό κόσμο η είδηση του χωρισμού του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς. Το ζευγάρι αποφάσισε ύστερα από 27 χρόνια να τραβήξει χωριστούς δρόμους υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορούν πλέον να εξελιχθούν ως ζευγάρι».

Και μπορεί κάποιοι να «έδειξαν» την πρώην του Μπιλ Γκέιτς, με την οποία περνούσε κάθε χρόνο τις διακοπές του, όμως υπάρχει και άλλη μια γυναίκα ύποπτη για «πέτρα του σκανδάλου»!

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η οποία επικαλείται κινεζικά social media, η 36χρονη Ζε «Σίλι» Γουάνγκ, που εργάζεται ως διερμηνέας στο Ίδρυμα των Γκέιτς, είναι αυτή που ευθύνεται για τον χωρισμό.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είχε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο αποτελώντας το τρίτο πρόσωπο. Η ίδια αρνείται τα δημοσιεύματα και χαρακτηρίζει τις φήμες ψευδείς.

Πολλοί φίλοι της την στηρίζουν, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι δεν μπορούν καν να φανταστούν πως προέκυψε αυτή η φήμη.

«Αρχικά πίστευα ότι η φήμη θα διαλυόταν καθώς προέρχεται από αβάσιμες πηγές, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο τρελή. Σας ευχαριστώ για την ανησυχία σας τις τελευταίες 24 ώρες μέσω προσωπικών μηνυμάτων αλλά και τους φίλους που με βοήθησαν να διαλύσω τις φήμες αυτές» έγραψε χαρακτηριστικά η 36χρονη στο Weibo, κάτι σαν το Twitter της Κίνας.

Ποια είναι η  Ζε «Σίλι» Γουάνγκ

Ζει στο Σιάτλ και είναι μεταφράστρια που έχει εργαστεί για το Yale School of Management και το Harvard Business School, καθώς και για το Ίδρυμα των Γκέιτς. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Brigham Young, οικονομικά. Μιλά άπταιστα κινεζικά, καντονέζικα και αγγλικά και έχει επίσης σπουδές στη διερμηνεία συνεδρίων στο Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών Monterey.

Ακόμη αγαπά τα αεροπλάνα και έχει εργαστεί ως αεροσυνοδός για την Delta Airlines. Μάλιστα, πριν από την πανδημία του κοροναϊού, εργαζόταν σε πτήσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Σαγκάης. Τέλος, όπως αναφέρει η «Daily Mail» η 36χρονη είχε εκπαιδευτεί να πιλοτάρει αεροπλάνα και μάλιστα κατάφερε να πάρει το δίπλωμά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ