Μαρίνα Πατούλη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της

Μαρίνα Πατούλη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της

Η Μαρίνα Πατούλη έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη, η οποία είχε βρεθεί θετική στον κοροναϊό.

Η εν διαστάσει σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε χαμηλό οξυγόνο. Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδες και θεώρησε σωστό να σπεύσει στα εξωτερικά ιατρεία και να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μιλώντας στο TLIFE μετά το εξιτήριό της, η κ. Πατούλη δήλωσε πως νιώθει πολύ καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της

«Έχω πάρει εξιτήριο, είμαι στο σπίτι και ακολουθώ τα δέοντα. Είμαι καλύτερα και το οξυγόνο μου και τα λοιπά. Δεν έχω πυρετό προς το παρόν, οπότε είμαι αισιόδοξη σήμερα. Έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο την Τετάρτη, πήγα στα εξωτερικά ιατρεία γιατί είχα πολύ χαμηλό οξυγόνο. Είχα 91 και επειδή είμαι και σε ευπαθή ομάδα, ήταν επιβεβλημένο να κάνω έναν έλεγχο».

«Ευτυχώς έκανα όλες τις εξετάσεις, οι πνεύμονες δεν είχαν επηρεαστεί, οπότε βγήκα και είμαι σε παρακολούθηση από τον θεράποντα γιατρό μου, τον καρδιολόγο μου. Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα».

Η Μαρίνα Πατούλη μάλιστα είχε προχωρήσει και σε μια δημόσια καταγγελία, αναφέροντας πως η Περιφέρεια Αττικής της ζήτησε να σιωπήσει και να μην αποκαλύψει ότι νοσεί από τον Covid-19, κάτι που με ανακοίνωσή τους διέψευσαν στη συνέχεια. Η φιλόλογος δήλωσε στο TLIFE: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Τώρα δίνω τη μάχη της ζωής μου και της υγείας μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ