Συγκλονίζει ο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του και το αλκοόλ.

Για την κακή διατροφή που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» και αναφέρθηκε στην υγεία του και στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει.

Η εκπομπή θα προβληθεί την Κυριακή (16/5) αλλά ένα απόσπασμά της προβλήθηκε σήμερα στο «Happy Day». Σε αυτό ακόμα τον Γιώργο Χρυσοστόμου να μιλάει για την περίοδο που κόντεψε να χάσει τη ζωή του λόγω παλινδρόμησης.

Συγκεκριμένα, λέει: «Μέχρι τα 18 μου είχα μια πάρα πολύ ισορροπημένη διατροφή. Ζούσα σε μια οικογένεια πολύ χριστιανική και τρεις φορές το χρόνο γινόταν η νηστεία, αυτό αμέσως έκανε αποτοξίνωση. Από τα 18 και μετά που μπήκα στη σχολή, στη Θεσσαλονίκη, και λόγω οικονομικών δυσχερειών, πήγα στο τυλιχτό για τρία χρόνια. Στο στρατό πήρα πάρα πολλά κιλά και από τα 21 και μετά που ήρθα στην Αθήνα το junk food ήταν καθημερινότητα.

Πριν δύο χρόνια έβγαλα το αλκοόλ από τη ζωή μου. Μια μέρα είπα ότι δεν θέλω να ξαναπιώ και δεν ήπια ξανά. Αυτό άρχισε αυτόματα να μου αλλάζει το βιολογικό ρολόι, να μην χρειάζεται να τρώω μετά από κάποιο ξενύχτι. Ή θα άλλαζα ζωή ή θα το έκανε ο γιατρός. Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου από παλινδρόμηση μετά από υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Θα ήταν αστείο να γράφουν ότι “έφυγα” από μια μακαρονάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ