Στα δικαστήρια Σεφερλής και Τσαβαλιά – Ραγδαίες εξελίξεις

Στα δικαστήρια Σεφερλής και Τσαβαλιά – Ραγδαίες εξελίξεις

Έξαλλο το ζευγάρι!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, με το ζευγάρι να ετοιμάζεται να προχωρήσει στη δικαστική οδό, αφού η υπομονή του μοιάζει να έχει εξαντληθεί.

Ο Μάρκος Σεφερλής παραδέχθηκε στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» πριν από καιρό, ότι ακόμη δεν έχει ακολουθήσει τη δικαστική οδό, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά βρίσκονται στα όριά τους και πάνω από όλα θέλουν να προστατεύσουν το παιδί τους, τον Χάρη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους.

Τι κι αν είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα κι ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz; Ειδικά τον τελευταίο καιρό οι φήμες για κρίση στο γάμο τους δίνουν και παίρνουν. Οι κακές γλώσσες τούς χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο, με αποτέλεσμα να ανησυχούν οι δικοί τους άνθρωποι.

Στα δικαστήρια Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά

Σεφερλής-Τσαβαλιά: Αυτός είναι ο λόγος που κινούνται νομικά

Ο Μάρκος Σεφερλής πάντως ήταν καθησυχαστικός, αφού τόνισε κατηγορηματικά ότι στα 13 χρόνια που είναι ζευγάρι με την Έλενα Τσαβαλιά αλλά και στα 7 που είναι παντρεμένοι δεν πέρασαν ποτέ κρίση.

«Δεν έχουμε περάσει κρίση και αυτό φαίνεται. Ο κόσμος πια βλέπει και καταλαβαίνει τι συμβαίνει στον κάθε άνθρωπο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ηθοποιού και παρουσιαστή που ανέφερε ότι μέχρι τώρα δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον όσων σπέρνουν τέτοιες ειδήσεις «γιατί δεν υπάρχει σύστημα που να σε καλύπτει να γίνει κάτι άμεσα και να προστατευθείς».

Όμως η υπομονή έχει και τα όριά της και ο Σεφερλής με την Τσαβαλιά δεν πρόκειται να κάνουν πίσω αν δουν ότι η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει πάλι. Πάνω από όλα για εκείνους είναι η ψυχική ηρεμία του παιδιού τους.

Είναι η μεγάλη τους αδυναμία και δεν θα διστάσουν να… βγάλουν νύχια για να τον προστατεύσουν και να στείλουν στα δικαστήρια όποιον διανοηθεί να περάσει αυτήν την κόκκινη γραμμή και να ταράξει την οικογενειακή τους γαλήνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ