Survivor 4 highlights 31/5: Οι 2 υποψήφιοι έφεραν… εντάσεις! Μαλλιά κουβάρια στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor 4 highlights 31/5: Οι 2 υποψήφιοι έφεραν… εντάσεις! Μαλλιά κουβάρια στον Άγιο Δομίνικο!

Εμφανίστηκε καρχαρίας στην παραλία.

Η τηλεθέαση έχει αρχίσει να πέφτει και ο Ατζούν προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή του κοινού παραπλανεί πάλι με τα spoils αλλά δεν πειράζει! Εμείς δεν το βάζουμε κάτω… Πάμε να δούμε αναλυτικά τα highlights του χθεσινού (31/5) επεισοδίου Survivor μέχρι να περάσουμε στα υπόλοιπα, τα σημερινά.

Τι συνέβη εχθές 31/5 στο Survivor

«Την Καρολίνα την ενοχλεί όταν χάνει από την Ελένη…»

Πυρ και μανία με την Καρολίνα Καλύβα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο ήταν ο Γιώργος Κόρομι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά τους, προφανώς επειδή παράλληλα ο Ηλίας Μπόγδανος δεν του έδωσε τη δυνατότητα να πάει στον αγώνα των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, αν και είπε στον Ηλία πως δεν είχε πρόβλημα με την επιλογή του στο προηγούμενο αγώνισμα. Δε δίστασε, όμως, να βγάλει το «φτυάρι» για Καρολίνα και Ασημακόπουλο, βάλλοντας ειδικά εναντίον της πρώτης.

«Μιλάνε για ευγενή άμιλλα και καλή ενέργεια, ενώ η μία δεν ξέρει να χάνει και ειδικά από την Ελένη και ο άλλος γλείφει με τη σειρά του την Ελένη», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

«Τεράστιος μάγκας ο Κόρο»

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως… τα γυρίζει με τη σειρά του για τον «Κόρο» και τις απόψεις, που εκθέτει στο Survivor, συμφωνώντας μαζί του και μην χάνοντας την ευκαιρία να σχολιάσει αρνητικά την Καρολίνα Καλύβα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο Γιώργος Κόρομι έδειξε την ενόχλησή του με τους δύο συμπαίκτες του, συζητώντας το εν λόγω θέμα στην παραλία. Ο «Ντάφυ», από την πλευρά του, άκουγε την κουβέντα αυτή, που είχε με Ηλία και Ελένη, και εξέφρασε τη δική του άποψη, φωνάζοντας πως είναι «μεγάλος μάγκας».

Ο τραγουδιστής επεσήμανε, ότι ο «Κόρο» επιτέλους λέει αυτά που βλέπει και δεν κρύβει την ενόχλησή του. Ο τελευταίος, από την πλευρά του, είπε πως δεν πείθεται από τη στάση του Τριαντάφυλλου και δεν επηρεάζεται από τα λεγόμενά του, αφού απλώς έψαχνε μια αφορμή να κράξει τους Amigos.

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως κάτι παίζει ανάμεσα σε Ελένη και Κόρο

Μία «καυτή» αποκάλυψη αποφάσισε να κάνει ο Τριαντάφυλλος για την Ελένη Χαμπέρη και τον Κόρο.

Όπως εξήγησε ο Ντάφι είχε παρατηρήσει ότι ο Κόρο έχει έρθει κοντά με την Ελένη από το ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει στο Μαϊάμι. Η Ελένη βέβαια αρνήθηκε τα όσα είπε ο Ντάφι και του ανταπέδωσε το «καρφί», λέγοντάς του πως όταν είχαν πάει στο Μαϊάμι, εκείνος κοίταζε τις γυναίκες.

Ο Τριαντάφυλλος πάντως έδειξε να είναι σίγουρος αν και θέλησε να αφήσει ένα ανοιχτό ενδεχόμενο μιας και οι δύο έχουν σχέση στην Ελλάδα.

Εμφανίστηκε καρχαρίας στην παραλία

Τον τρόμο πέρασε ο Γιώργος Κόρομι στη θάλασσα την ώρα, που έκανε ψαροντούφεκο και κυνηγούσε ένα σαλάχι, αφού το ενδιαφέρον του πήγε σε ένα πλάσμα, που θα μπορούσε να επιφέρει κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο «Κόρο» μας έχει συνηθίσει στο να βγαίνει και να ψαρεύει στη θάλασσα με το ψαροντούφεκό του, έχοντας πολλές φορές βρει μεγάλα ψάρια, ενώ στις αρχές του ριάλιτι είχε έρθει αντιμέτωπος και με ένα φίδι. Και αυτή την φορά τα κατάφερε, με την εκτίμηση του… ειδικού Τριαντάφυλλου να κάνει λόγο για ένα σαλάχι 25-30 κιλών, το οποίο μπορούσε να ικανοποιήσει την πείνα όλων.

Πιο δίπλα, όμως, υπήρχε κι ένας… καρχαρίας. Ο «Κόρο», πάντως, στην κάμερα δεν έμοιαζε να περνά κάποιο συναίσθημα φόβου, αλλά οπωσδήποτε ένα τέτοιο θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

«Θέλω να κάνω άλλα τρία παιδιά»

Μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή θέλησε να κάνει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος εξέφρασε στην Ελένη Χαμπέρη την επιθυμία του να κάνει άλλα τρία παιδιά μαζί με τη γυναίκα του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο φλερτ που έχει παρατηρήσει ότι υπάρχει ανάμεσα στον Κόρο και την Ελένη Χαμπέρη.

Όταν μετέφερε τις υποψίες του στην Ελένη, εκείνη του ξεκαθάρισε πως δεν παίζει κάτι ενώ γύρισε την κουβέντα σε εκείνον και τον ρώτησε αν έχει σκοπό να κάνει άλλα παιδιά με τη γυναίκα του. Ο Ντάφι απάντησε θετικά και μάλιστα είπε πως θέλει άλλα 3 παιδιά. Άλλωστε έχει δείξει την μεγάλη αδυναμία που έχει στον γιο του.

Παρόλα αυτά τόνισε πως δεν ξέρει αν θα θέλει η γυναίκα του ή αν θα τον περιμένει μέχρι να γυρίσει από το Survivor.

Η Καρολίνα πήρε την ατομική ασυλία

Το Survivor επανήλθε, επιτέλους, με αγώνισμα ασυλίας και αυτό εξελίχθηκε σε ματσάρα με φοβερές ανατροπές, με την Καρολίνα Καλύβα να καταφέρνει να νικήσει οριακά τον Ηλία Μπόγδανο και να πάρει το πολυπόθητο κολιέ.

Ο αγώνας ήταν ατομικός και ξεκίνησε με άλλους παίκτες να μπαίνουν πιο δυναμικά, αλλά τους αντιπάλους τους να κάνουν την ανατροπή. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν για ώρα αήττητος στα αγόρια, αλλά μόλις ο Ηλίας βρήκε ρυθμό τον «καθάρισε».

Στο τέλος, Ηλίας και Καρολίνα έπαιξαν ένα διαφορετικό παιχνίδι, ώστε να φανεί ποιος κερδίζει το κολιέ της ασυλίας, κάτι που επίσης κρίθηκε στο όριο. Η Καρολίνα νίκησε.

«Δε θέλω να λέω καν το όνομά του»

Με εντάσεις ξεκίνησε το συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μιλάει με πολύ αυστηρό τρόπο για τον Τριαντάφυλλο και να τον κατηγορεί πως προσπαθεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους συμπαίκτες.

Αφορμή στάθηκε η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους amigos, μετά τη νίκη της Ελένης επί της Καρολίνας στο προηγούμενο αγώνισμα.

«Ο κύριος αυτός που μίλησε πριν, δεν θέλω ούτε να αναφέρω το όνομά του. Μου χαλάει πολύ την ψυχολογία του. Αυτό κάνει στο παιχνίδι. Έχει πιάσει στο στόμα του πάρα πολλούς. Και τώρα αυτό θέλει, να δημιουργήσει καυγά, αρνητική ενέργεια, μίσος. Δεν ξέρω γιατί, είναι ένας άνθρωπος οικογενειάρχης. Δεν είναι ωραία εικόνα αυτή που βγάζει προς το έξω, που προσπαθεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους συμπαίκτες», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Survivor 4.

«Προσπαθούσα να προστατεύσω την ομάδα από νοθείες και στησίματα»

Έξαλλη ήταν και η Καρολίνα με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος της επιτέθηκε αρχικά για την συμπεριφορά που έδειξε απέναντι στην Ελένη και εκείνη με τη σειρά της του απάντησε για τα «στημένα παιχνίδια».

Η Καρολίνα, ήταν πολύ ενοχλημένη με όσα άκουσε από τον Τριαντάφυλλο και έτσι αναφέρθηκε στην τακτική που ακολουθούσε στα παιχνίδια, να λέει πως είναι τραυματίας και να ζητά να σταματήσει για να κερδίσει η ομάδα του.

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Ντάφι με την πρώτη να ζητά από τον Ατζούν να μην δείξει άλλη ανοχή στο θέμα του Τριαντάφυλλου. Έτσι στο χθεσινό συμβούλιο, έκανε λόγο για ακόμα μία φορά για στημένα παιχνίδια.

Φυσικά ο Ντάφι διαφώνησε και κάπου εκεί ανέβηκαν οι τόνοι με τον Γιώργο Λιανό να δίνει τέλος στην ένταση και να συνεχίζει τη συζήτηση.

Υποψήφιοι ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης

Μετά από μεγάλες εντάσεις ολοκληρώθηκε το συμβούλιο του νησιού με τους δύο υποψηφίους προς αποχώρηση να είναι ο Τριαντάφυλλος από την κάλπη και ο Σάκης Κατσούλης μετά την επιλογή της Καρολίνας που νίκησε την ατομική ασυλία.

Όλοι οι παίκτες έδωσαν την ψήφο τους στον Ντάφι, ο οποίος πλέον είναι για 11η φορά υποψήφιος και δηλώνει ενθουσιασμένος που θα έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει με το κοινό με τον δικό του τρόπο.

Όταν ο λόγος δόθηκε στην Καρολίνα, εκείνη εξήγησε πως ο Σάκης ως αρχηγός του Τριαντάφυλλου θα έπρεπε να τον έχει σταματήσει όταν έκανε τις αδικίες, κατά τα λεγόμενά της, στο παιχνίδι. Γι΄αυτό το λόγο και γιατί δεν θέλει να ψηφίσει γυναίκα, έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη.

Εκείνος φυσικά διαφώνησε με την επιλογή της και απάντησε πως θα ήταν πιο ειλικρινές από μέρους της, αν απλά έλεγε ότι θέλει να προστατεύσει τους φίλους της.

Στο παιχνίδι 8 πρόσωπα του ΣΚΑΪ

Μία απρόσμενη ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου μιας και ενημέρωσε τους παίκτες πως αύριο, στο τηλεπαιχνίδι που θα παίξουν, θα εμφανιστούν συνολικά 8 πρόσωπα του ΣΚΑΪ!

Ο παρουσιαστής τους εξήγησε πως η μέρα θα ξεκινήσει με το τηλεπαιχνίδι και τα πρόσωπα του ΣΚΑΪ θα γίνουν ζευγάρια με τους παίκτες οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο Γιώργος Λιανός, θα συνδεθούν μέσω Skype με το ριάλιτι επιβίωσης, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Λάουρα Νάργες, ο Τάσος Τρύφωνος, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Δούκισσα Νομικού, ο Θέμης Γεωργαντάς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ