Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στην ΕΠΟ να μην πάρουν προπονητή και να ορίσουν μια ειδική επιτροπή για τον πάγκο της Εθνικής. Τι, όχι;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το παράπονο της Ιωάννας Μαλέσκου: Γράφτηκαν για μένα ανυπόστατα και άδικα πράγματα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Ιωάννα Μαλέσκου, σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Το παράπονο της Ιωάννας Μαλέσκου: Γράφτηκαν για μένα ανυπόστατα και άδικα πράγματα | to10.gr

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Ιωάννα Μαλέσκου, σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή της στην Κρήτη, όταν ακόμα εργαζόταν ως δασκάλα, για τη συνειδητή απόφαση να τα παρατήσει όλα για να ασχοληθεί με την τηλεπαρουσίαση, καθώς και για τη δύσκολη φάση που πέρασε τον πρώτο καιρό που ήρθε στην Αθήνα.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων δήλωσε ότι έχει σκληρύνει σαν άνθρωπος και αποκάλυψε τι είδους εκπομπή θα ήθελε να κάνει.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι γεμάτη από πολλές απόψεις και είμαι καλά. Έχω βρει τη σειρά μου και τους ρυθμούς μου. Και εγώ και η σειρά. Είμαι έτοιμη να έρθουν τα πιο ωραία» και συνέχισε:

«Θα ήταν ψέμα να πω ότι όλα ήταν από την αρχή στρωμένα με ροδοπέταλα, αλλά δεν το μοιράστηκα με κανέναν. Μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν έπραξα σωστά. Αλλά αυτό κρατάει όσο εσύ επιτρέπεις να σε ταλανίζει. Κράτησε λίγους μήνες μέχρι να σταθεροποιηθεί η εκπομπή. Αλλά ναι έχω κλάψει».

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε: «Η μεγαλύτερη μου προσδοκία, αγάπη και επιθυμία είναι να με αγαπούν οι γυναίκες. Δεν είχα ποτέ την πρόθεση να δημιουργήσω ενδιαφέρον προβάλλοντας την εικόνα μου. Και εγώ κορίτσι της διπλανής πόρτας αισθάνομαι. Το πιο σημαντικό είναι του βγάζει ένας άνθρωπος, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, όταν σε γνωρίζει».

«Έχω σκληρύνει πολύ αυτούς τους μήνες και έχω αλλάξει. Δεν έχω αφήσει τις δυσκολίες να με καταπιούν. Στη ζωή μας ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία βρισκόμαστε είναι το πώς διαχειριζόμαστε τις δύσκολες στιγμές. Οι επιλογές μας μας χαρακτηρίζουν και μας προσδίδουν χαρακτήρα» ανέφερε η ίδια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχτηκε: «Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι όλα ήταν τέλεια ή καλοπροαίρετα. Το πρώτο διάστημα που ήρθα ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά πράγματα τα οποία ήταν αυθαίρετα και άδικα εκ των προτέρων δημιουργώντας μια εικόνα για μένα άνθρωποι που δεν με γνώριζαν. Γράφτηκαν πολλά από το πιο σημαντικό, από ποια είμαι, από ποια θυμίζω από τον τρόπο που επιθυμώ να αντικαταστήσω ή να διαδεχθώ ένα άλλο πρόσωπο. Αυτό από μόνο του ήταν ενοχλητικό. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι ως ένα πρόσωπο που δεν έχει προσωπικότητα και έρχεται για να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Αναφέρομαι στην Ελένη Μενεγάκη».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από