Snik – Σκορδά: Tα μπινελίκια στο «Πρωινό» και η απάντηση της παρουσιάστριας (vids)

Snik – Σκορδά: Tα μπινελίκια στο «Πρωινό» και η απάντηση της παρουσιάστριας (vids)

Όλα ξεκίνησαν από ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο «Πρωινό» για τις σύντομες διακοπές του Snik στη Τζια...

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει αυτές τις μέρες στην ελληνική showbiz… O εκρηκτικός Snik ξέσπασε με ακραίους χαρακτηρισμούς κατά των συντελεστών του «Πρωινού» με αφορμή ένα ρεπορτάζ που τον αφορούσε.

Ο τράπερ έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν μασάει τα λόγια του και ότι είναι αρκετά… αθυρόστομος. Από τον λογαριασμό του στο Instagram, προβαίνει αρκετά συχνά σε επιθέσεις κατά συναδέλφων του στο πλαίσιο του όλου… beef, της διαμάχης δηλαδή που (υποτίθεται ότι) έχουν μεταξύ τους οι trappers. Πριν ένα περίπου μήνα, ανέβασε story που «στόλιζε» τον γείτονά του επειδή τον ενοχλούσε που έκοβε ξύλα.

Το ξέσπασμά του, λοιπόν, κατά της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

Το ρεπορτάζ που προκάλεσε την «έκρηξη» του Snik

Aφορμή για τα απίστευτα σχόλια του 34χρονου ήταν ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 για τις διακοπές του στη Τζια μαζί με αιθέρια… παρουσία.

Πριν, όμως, παρουσιαστεί το εν λόγω ρεπορτάζ, το πάνελ του «Πρωινού» είχε σχολιάσει μια δήλωση του Snik σε story του στο Instagram, η οποία σίγουρα μπορεί να ερμηνευθεί ως υποτιμητική προς τις γυναίκες (για να μην πούμε ότι ίσως είναι ξεκάθαρη σπόντα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου).

Ο γνωστός τράπερ ακούγεται να λέει πως αυτά που θα έπρεπε να σχολιάζει ο κόσμος για εκείνον είναι «πως παίρνει πλατίνες και… γ@μ@ει» μοντέλα, με τη Φαίη Σκορδά να γίνεται έξαλλη με όσα ακούστηκαν στον αέρα.

Αμέσως μετά, στην εκπομπή προβλήθηκε ρεπορτάζ όπου δείχνει τον Snik να πέρασε το Σαββατοκύριακο στη Τζια – και όχι μόνος! Μαζί του φέρεται να ήταν μια γοητευτική ξανθιά αεροσυνοδός, ονόματι Νάνσυ.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από καιρό το Πρωινό έχει δεχθεί επίθεση από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς είχε μεταδώσει ότι χώρισε με τον Snik. Με ένα βίντεο-τρολ στη δική της εκπομπή απάντησε τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 κατηγορώντας τους επίσης για fake news.

Πάντως – αν και δεν το έχουν επιβεβαιώσει – φαίνεται πως ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Οι απίστευτες βρισιές του Snik

O… «βαρύς» τράπερ αντέδρασε την ίδια μέρα με απίστευτο τρόπο και κατηγόρησε την εκπομπή για fake news.

To ζήτημα, όμως, είναι ότι το έκανε αυτό χρησιμοποιώντας αδιανόητες βρισιές προς τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα, το πάνελ και τους συντελεστές του «Πρωινού». Αιχμηρό ήταν και το σχόλιο του για την τηλεθέαση της εκπομπής.

«Ρε τσι…α εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου ένα τσι…ι κάθε μέρα. Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε», είπε μεταξύ άλλων ο Snik.

Η Φαίη Σκορδά «έσφαξε» με το γάντι τον Snik

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή η Φαίη Σκορδά θέλησε να απαντήσει εμμέσως στον Snik για όσα είπε.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Αφροδίτη Λατινοπούλου και προκάλεσε αίσθηση στα social media, βρήκε ευκαιρία να ρίξει το «καρφί» της.

«Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα… Και λες, τι να κάνω τώρα; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις; Δεν ασχολείσαι γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει», είπε η Φαίη Σκορδά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ