Friends The Reunion: Τα Φιλαράκια συγκίνησαν και το ελληνικό Twitter

Friends The Reunion: Τα Φιλαράκια συγκίνησαν και το ελληνικό Twitter

Γεμάτο από συγκίνηση και νοσταλγικές στιγμές ήταν το επετειακό επεισόδιο των «Friends» με τίτλο «Friends The Reunion» που προβλήθηκε και στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (2/6)

Το πολυσυζητημένο Friends The Reunion είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (2/6).

Σε μια μοναδική τηλεοπτική βραδιά γεμάτη χαρά αλλά και έντονο συναίσθημα, οι πολυβραβευμένοι πρωταγωνιστές θυμούνται πώς δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένας στέρεος δεσμός φιλίας, μοιράζονται τις αγαπημένες τους και τις λιγότερο αγαπημένες τους στιγμές, συζητούν για το πώς προσαρμόστηκαν στην τεράστια επιτυχία και τη διασημότητα, διαβάζουν σελίδες σεναρίων από αξέχαστες σκηνές, διαγωνίζονται σε ένα κουίζ για τα “Φιλαράκια” και γελούν δυνατά παρακολουθώντας backstage σκηνές και bloopers από τα γυρίσματα.

Έτσι, λοιπόν, οι έξι πρωταγωνιστές, δηλαδή η Τζένιφερ Άνιστον, η Λίσα Κούντροου, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ματ Λε Μπλανκ και ο Μάθιου Πέρι περιηγήθηκαν στο στούντιο που γυρίστηκαν τα περισσότερα από τα 236 επεισόδια της σειράς «Friends» («Φιλαράκια») που διήρκεσε για δέκα τηλεοπτικές σεζόν (1994-2004).

Ακόμα, θυμήθηκαν στιγμές από τα παρασκήνια ενώ υποδέχθηκαν και διάσημους φίλους τους όπως τον Τζέιμς Κόρντεν, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τη Ρις Γουίδερσπουν, η οποία είχε υποδυθεί την αδελφή της «Ρέιτσελ».

Μια από τις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν το ντουέτο της Λίσα Κούντροου και της Lady Gaga στο εμβληματικό τραγούδι της σειράς με τίτλο «Smelly Cat».

Νοσταλγία, συγκίνηση και αποθέωση περιλάμβαναν τα σχόλια των χρηστών του Twitter κατά την προβολή του επετειακού επεισοδίου των Friends με τίτλο Friends The Reunion που έγινε την Τετάρτη (2/6).

Τα προαναφερθέντα και όχι μόνο ξύπνησαν ευχάριστες αναμνήσεις στους χρήστες του Twitter που κατέκλυσαν με σχόλια το hashtag #friendsreuniongr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ