Σοφία Μουτίδου: «Πληρωμένη» απάντηση στην «νοσηρή μειοψηφία» της Αφροδίτης Λατινοπούλου (vid)

Σοφία Μουτίδου: «Πληρωμένη» απάντηση στην «νοσηρή μειοψηφία» της Αφροδίτης Λατινοπούλου (vid)

Η Σοφία Μουτίδου δίνει τη δική της «πληρωμένη» απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη «νοσηρή μειοψηφία» με τις αξύριστες μασχάλες, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα...

Αντί να ξεθωριάσουν, ζωηρεύουν οι αντιδράσεις στα social media μετά το επίμαχο βίντεο που δημοσίευσε η πολιτεύτρια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου, στο οποίο παρουσιάζει το δικό της μανιφέστο περί αισθητικής.

Η ίδια η Αφροδίτη Λατινοπούλου άλλωστε δεν έδειξε να πτοείται από τις δεκάδες αντιδράσεις, κυρίως μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επέμεινε στις θέσεις της, από την εκπομπή «Πρωινό» όπου και εμφανίστηκε.

Πέραν των δεκάδων χρηστών του διαδικτύου, μια σειρά από δημοφιλή πρόσωπα, στην πλειοψηφία τους γυναίκες, θέλησαν να απαντήσουν στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, αντιδρώντας στα όσα εκείνη υποστήριξε για το «δικαίωμα» των γυναικών να έχουν ραγάδες, κυτταρίτιδα ή αξύριστες μασχάλες.

Κάπως έτσι η γνωστή ηθοποιός, Σοφία Μουτίδου, έφτιαξε και δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να απαντάει σχεδόν σε κάθε ατάκα της πολ της Αφροδίτης Λατινοπούλου, τρολάροντάς την με τον πιο χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Μουτίδου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ