Αναστάσης Ροϊλός: Ο ατσαλάκωτος χαρακτήρας του, ο θάνατος του Μιλτιάδη και τα spoilers για τις Άγριες Μέλισσες

Αναστάσης Ροϊλός: Ο ατσαλάκωτος χαρακτήρας του, ο θάνατος του Μιλτιάδη και τα spoilers για τις Άγριες Μέλισσες

Ο ηθοποιός μίλησε για το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς εποχής αλλά και για το τι θέλει ως θεατής.

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία το βράδυ της Πέμπτης (3/6) καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Το τέλος του δεύτερου κύκλου ήταν συγκλονιστικό με τους φανς της σειράς εποχής να αδημονούν για τη νέα σεζόν.

Ένας από τους χαρακτήρες που άφησε το στίγμα του ήταν ο Νικηφόρος, τον οποίο υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός. Ο ηθοποιός μίλησε σήμερα στη «Στη φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του αλλά και στον θάνατο του Μιλτιάδη που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό.

«Ξέρω ότι δίνω την εικόνα του ατσαλάκωτου, σίγουρα στον Νικηφόρο ήταν υπογραμμισμένο. Πάντα όταν σε βλέπουν σε κάτι πρώτη φορά, όπως εμένα στον Νικηφόρο, σε ταυτίζουν. Σίγουρα όταν φεύγει κάποιος από την οικογένεια, πονάει, αλλά όλοι πιστεύουμε πως το σενάριο έχει μια δομή. Είναι καλύτερο να κόβεις τα πράγματα στην άρση τους. Στη σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη, παρότι ξέρεις ότι είναι μυθοπλασία, κάπως ζεις τον αποχωρισμό εκείνη την ώρα. Έχεις δουλέψει με τον άλλον τόσο καιρό, ακόμα και να μην έχεις σκηνές μαζί του, τον συναντάς στα διαλείμματα και δένεσαι, είναι αποχωρισμός», είπε αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Αναστάσης Ροϊλός, στη συνέχεια, πρόσθεσε για τις Άγριες Μέλισσες: «Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του Νικηφόρου, τα οποία δεν θα τα μοιραστώ. Το ότι δεν λέω σπόιλερ είναι και η προσωπική μου άποψη ως θεατής. Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει, θέλω όλη την έκπληξη. Αν δύο άνθρωποι μπορούν να με καταστρέψουν και να μη μπορώ να σταματήσω να γελάω, είναι ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης. Στη σκηνή με τον Μπάμπη που τον κόλλησα στον τοίχο, στο cut που έγινε τον έφτιαχνα και κάποιος μου φώναξε… ασ’ τον ήσυχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ