Σαρμπέλ: Αγνώριστος ο τραγουδιστής 14 χρόνια μετά την Eurovision – Δείτε φωτογραφίες

Σαρμπέλ: Αγνώριστος ο τραγουδιστής 14 χρόνια μετά την Eurovision – Δείτε φωτογραφίες

Είναι... αδύνατον να ξεχάσει κανείς το ιδιαίτερο τραγούδι «Yassou Maria» και τον Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής με καταγωγή από τον Λίβανο και την Κύπρο, τότε κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και συγκεντρώσει 190 βαθμούς, τοποθετώντας την χώρα μας στον 7η θέση

Είναι… αδύνατον να ξεχάσει κανείς το ιδιαίτερο τραγούδι «Yassou Maria» και τον Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής με καταγωγή από τον Λίβανο και την Κύπρο, τότε κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και συγκεντρώσει 190 βαθμούς, τοποθετώντας την χώρα μας στον 7η θέση.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού ο Σαρμπέλ πήρε απόσταση από την επικαιρότητα. Ειδικότερα άφησε την Ελλάδα για το Λονδίνο ωστόσο συνέχισε να ασχολείται με τον χώρο του θεάματος.

Αγνώριστος!

Σήμερα είναι 40 χρονών, παντρεμένος από το 2014 και όπως είναι αισθητό από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχει αλλάξει πολύ εξωτερικά.

Το πυκνό μούσι και η γεροδεμένη κορμοστασιά χαρακτηρίζουν πλέον την εξωτερική του εμφάνιση.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στην Ελλάδα για περιορισμένο χρονικό διάστημα ενώ πρόσφατα εντοπίστηκε να πίνει καφέ παρέα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς.

Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο του 2020 ο Σαρμπέλ είχει μιλήσει στη «Φωλιά των Κούκου» σχετικά με το πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εμφάνισε όγκο στις φωνητικές και χρειάστηκε να χειρουργηθεί για να τον αφαιρέσει. Για το περιστατικό αυτό είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ σοβαρό το πρόβλημα αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος. Από τότε ο λαιμός μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισα και πάλι πρόβλημα. Ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται να χειρουργηθώ, αλλά από τον Ιανουάριο και για 1.5 μήνα έκανα αφωνία».

Δείτε πως είναι σήμερα

Θυμηθείτε την εμφάνισή του στη Eurovision του 2007:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ