Μια γυναίκα περιγράφει το σ3ξ με ένα μικροσκοπικό πέος

Μια γυναίκα περιγράφει το σ3ξ με ένα μικροσκοπικό πέος

Δεν είναι όλα και τόσο άσχημα, πάντως.

Είναι αλήθεια πως καμία γυναίκα δεν σκέφτεται το μέγεθος του αντρικού μορίου, μέχρι να συναντήσει κάτι που είναι έξω από όσα έχει συνηθίσει. Μια γυναίκα είχε μία τέτοια εμπειρία και τη μοιράστηκε με το bustle.com.

«Ποτέ δεν είχα σκεφτεί το μέγεθος του πέους του συντρόφου μου, αλλά αυτή η φορά ήταν διαφορετικά. Μπορώ να πω ότι ήταν λίγο μεγαλύτερο από τον αντίχειρά μου σε μήκος και είχε λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια από ένα νόμισμα – όταν ήταν σε στύση. Οπότε, θεωρείται μικρότερο από το συνηθισμένο ανδρικό μόριο. Έμεινα μαζί του για μερικούς μήνες, ώστε να διαπιστώσω αν αυτό που λένε για τα ωραία πράγματα και τις μικρές συσκευασίες ήταν αλήθεια.

Ορίστε τι έγινε όταν έκανα σεξ με έναν άντρα με μικρό πέος.

Στην αρχή ξαφνιάστηκα

Νομίζω ότι την πρώτη φορά που το είδα σάστισα. Επειδή, συνήθως, έκανα σεξ με άτομα σε μεγαλύτερες διαστάσεις ξαφνιάστηκα. Κοίταξα λίγο καλύτερα, αλλά είχα ήδη καταλάβει ότι το σεξ με αυτόν τον άντρα θα ήταν διαφορετικό από όσα γνώριζα.

Έπρεπε να τιθασεύσω τον εαυτό μου, για να μην ρωτάει αν είναι μέσα μου

Ξέρω ότι είναι μια απαίσια ερώτηση, αλλά ορισμένες φορές δεν είχα καμία αίσθηση. Έκανα μέχρι και ασκήσεις Kegel, για να συσπαστούν οι μύες και να καταλάβω αν είναι μέσα ή όχι. Και ακόμα και τότε δεν ήμουν απόλυτα σίγουρη. Κατέβαζα το χέρι μου, προσποιούμενη ότι ερεθίζω μόνη μου τον εαυτό μου, για να νιώσω τι συμβαίνει.

Το κάναμε πολύ συχνά στα 4

Αυτή ήταν η μοναδική στάση στην οποία τον ένιωθα λιγάκι. Στην πραγματικότητα, κάναμε σεξ με διείσδυση μόνο με αυτόν τον τρόπο, επειδή φοβόμουν ότι διαφορετικά θα τον ρωτούσα αν μπήκε μέσα μου.

Έγινα ειδική στο στοματικό

Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα και με όλο το πέος του στο στόμα μου τίποτα δεν γινόταν. Δεν έφτανε καν μέχρι το πίσω μέρος του λαιμού μου. Αλλά εκείνος το λάτρευε.

Έμαθα το πρωκτικό σεξ

Πριν από αυτή τη σχέση μου, το είχα δοκιμάσει μία φορά στο κολλέγιο και δεν μου άρεσε καθόλου. Αυτό ίσως και να είχε να κάνει με το μέγεθος του πέους του τότε συντρόφου μου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με το πρωκτικό ένιωθα κάτι (χωρίς να πονάω) και έδειχνε να νιώθει και εκείνος! Εικάζω ότι λόγω του μεγέθους του, το κολπικό σεξ μπορεί να μην είχε όση τριβή χρειαζόταν.

Συνειδητοποίησα ότι το να λέω πως είναι “μεγάλο” ήταν πολύ κακή ιδέα

Αν και πιστεύω πως όποιος έχει μικρό πέος, το γνωρίζει, φαντάζομαι ότι δεν θέλουν να το πολυσυζητούν. Αυτός ο άντρας ήταν πολύ ανοιχτός, όμως, στη συζήτηση και το γεγονός ότι το πέος του ήταν μικρό. Δεν μιλούσε συνέχεια για αυτό, αλλά δεν το αγνοούσε κιόλας. Την πρώτη φορά που αναφέρθηκε στο μέγεθος, ωστόσο, ήταν πολύ άβολα. Δεν ήξερα τι να πω.

Να παραδεχτώ ότι το βλέπω μικρό; Να πω πως το νιώθω μεγαλύτερο από όσο φαίνεται; Τι κάνει μία γυναίκα όταν βρεθεί σε αυτή τη θέση; Εγώ είπα ότι είναι μεγάλο και αυτό φυσικά οδήγησε σε έναν μεγάλο καυγά. Έλεγα ψέματα για να τον κάνω να νιώσει καλύτερα και το ήξερε, αλλά τι έπρεπε να πω; Τελικά, κατάλαβα ότι ορισμένα πράγματα καλύτερα να μην τα συζητάς, ποτέ. Ειδικά αν προσπαθείς αν είσαι ευγενική με το μέγεθος του πέους του άλλου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ