«Ράδιο Αρβύλα»: Σκάει «βόμβα» μεγατόνων στην τηλεόραση – Ο Αντώνης Κανάκης ένα βήμα από…

«Ράδιο Αρβύλα»: Σκάει «βόμβα» μεγατόνων στην τηλεόραση – Ο Αντώνης Κανάκης ένα βήμα από…

Πρόκειται για το κλασικό «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το εναλλακτικό «ΒΙΝΥΛΙΟ» που όποτε κι αν έπαιξε τη φετινή σεζόν κατάφερε και έστρεψε το ενδιαφέρον του κοινού στο κανάλι

Μετά από μία «χρυσή» σεζόν στη βραδινή ζώνη, κατά την οποία «στρίμωξε» κάθε τηλεοπτικό αντίπαλο, ο Αντώνης Κανάκης βρίσκεται ξανά σε συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ποιοι διεκδικούν το «Ράδιο Αρβύλα»

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όλα τα κανάλια έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να αποκτήσουν τις εκπομπές με την υπογραφή του Αντώνη Κανάκη και να τις εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Πρόκειται για το κλασικό «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το εναλλακτικό «ΒΙΝΥΛΙΟ» που όποτε κι αν έπαιξε τη φετινή σεζόν κατάφερε και έστρεψε το ενδιαφέρον του κοινού στο κανάλι.

Tο φαβορί

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται πάντως, το «SECRET» αναφέρει πως ο Αντώνης Κανάκης «λοξοκοιτάει» προς την ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, υπονοώντας λοιπόν πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Κανάκης είχε αποχωρήσει ηχηρά από τον ΑΝΤ1, μετά από 21 χρόνια συνεχούς συνεργασίας με το κανάλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ