Αποκάλυψη: Ποιοι είχαν ερωτική συνεύρεση στο Survivor (vid)

Αποκάλυψη: Ποιοι είχαν ερωτική συνεύρεση στο Survivor (vid)

Έγιναν οι μεγάλες αποκαλύψεις...

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» έκανε η Ελένη Χαμπέρη στην κάμερα του «Love it».

Η 26χρονη personal trainer, που αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της στο «Survivor», την αποχώρησή της, τους καβγάδες, τη σχέση με τους συμπαίκτες της, αλλά και τον Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η Ελένη, σχολιάζοντας τη δήλωση της Ελευθερίας Ελευθερίου πως έγινε σeξ στο Survivor, ανέφερε πως αν έγινε κάτι τέτοιο, ήταν ανάμεσα στον Σάκη και τη Μαριαλένα.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, νιώθω πως λες και το είδα στον ύπνο μου όλο αυτό που έζησα. Η Μαριαλένα και ο Σάκης σίγουρα χάρηκαν που με έβγαλαν από το παιχνίδι. Με τον Κόρο είμαστε μόνο φίλοι, αν και όλοι μας έλεγαν πως ταιριάζουμε. Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να με πειράξει. Σκέφτηκα πολλές φορές ότι ο σύντροφός μου μπορεί να παρεξήγησε τη σχέση μου με τον Κόρο. Ελπίζω να μην έχει ενοχληθεί με κάτι ο σύντροφός μου, να μην το παρεξήγησε. Δεν το πίστευε όταν του είπα πως θα μπω στο Survivor. Υποτίθεται ότι χάρηκε, αλλά σίγουρα τον στενοχώρησε. Είναι πολύ δύσκολο, όταν είσαι με τον άλλον και τον βλέπεις σχεδόν κάθε μέρα. Τώρα δουλεύει στη Σκόπελο και θα πάω εκεί να μου μαγειρέψει.

Με την Καρολίνα κάναμε παρέα, αλλά δεν ήμασταν κολλητές. Τα παιδιά μου είχαν πει ότι νιώθει πως απειλείται επειδή είχα ανέβει αγωνιστικά. Δεν ξέρω αν την ενοχλούσε που έχανε από μένα. Δεν με ένοιαζε να τα έχω καλά με όλους, αλλά δεν ήθελα να μαλώνω. Δε μου αρέσουν οι εντάσεις. Ο Ηλίας απλά επειδή σαν άτομο είναι πολύ θετικός, δεν του αρέσουν οι εντάσεις και προσπαθεί να κρατάει ισορροπίες. Θέλω νικητή τον Ηλία. Από τους amigos ήρθα πιο κοντά με τη Νικολέτα και τον Παύλο.
Έχω μετανιώσει που μίλησα στον James για τη Μαριαλένα και εκείνη δεν ήταν μπροστά. Ο Σάκης μου έλεγε πως αν ήταν αδερφός μου θα ήταν πολύ περήφανος για μένα, λίγο καιρό πριν αρχίσουν οι επιθέσεις στο όνομά μου. Αυτό ίσως να ήταν μια δόση ζήλειας για να χαλάσουν την εικόνα μου.

Δε ξέρω αν υπήρξε ερωτική συνεύρεση στο Survivor. Αν υπήρξε το μυαλό μου πάει στη Μαριαλένα με τον Σάκη. Πριν μπω στο παιχνίδι δε συμπαθούσα τον James με τον Νίκο. Όταν μπήκα στο παιχνίδι και είδα τι επιθέσεις δέχονται κατάλαβα. Ο Ντάνος μου είχε δώσει κάποιες συμβουλές και μου είχε πει να κοιτάζω την επόμενη μέρα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Χαμπέρη.

Πηγή: fthis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ