Μη δείτε τις τόπλες εμφανίσεις της ηθοποιού – Θα λιποθυμήσετε

Μη δείτε τις τόπλες εμφανίσεις της ηθοποιού – Θα λιποθυμήσετε

Η Χάλι Μπέρι είναι η απόδειξη ότι όταν από μικρή γυμνάζεσαι και τρέφεσαι σωστά, φθάνεις 54 και μπορεί να έχεις σώμα 20χρονης.

Η Χάλι Μπέρι μοιράστηκε με τους 6,5 εκατομμύρια followers της μία topless φωτογραφία και τα χέρια της είναι απίστευτα γραμμωμένα.

“Το να αγαπάς τον εαυτό σου δεν είναι εγωισμός”
Στη φωτογραφία η Χάλι Μπέρι φοράει μόνο ένα λευκό φαρδύ παντελόνι και είναι σαν να αγκαλιάζει τον εαυτό της. Στην ανάρτησή της γράφει “Το να αγαπάς τον εαυτό σου δεν είναι ποτέ εγωισμός”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η Χάλι Μπέρι φαίνεται ότι αγαπάει πολύ και φροντίζει τον εαυτό της. Γυμνάζεται ώρες κάθε μέρα, μπορεί να κάνει 15 συνεχόμενες έλξεις σε μονόζυγο κι όπως λέει δεν πρέπει να περνάει ούτε μία μέρα στη ζωή μας χωρίς να κάνουμε κοιλιακούς και ασκήσεις για τα πόδια και τα χέρια. Κάθε μέρα κάνει γιόγκα και σκοινάκι και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του γυμναστή της Πίτερ Λι Τόμας.

Πριν λίγες μέρες η Χάλι Μπέρι έγινε 54 ετών και ανέβασε μία εξαιρετική φωτογραφία στην οποία κάνει σκέιτμπορντ με το μπικίνι της και ένα μακό, ενώ ανέβασε κι ένα βίντεο στο οποίο φοράει ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι στην παραλία.

Η Χάλι Μπέρι σε ρόλο δικηγόρου
Πριν από λίγες μέρες η Χάλι Μπέρι κατέθεσε αίτηση να εκπροσωπήσει τον εαυτό της στο δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του 6χρονου γιου της Μασέο. Ενώ έχει χωρίσει με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ από το 2015, δεν έχει τελειώσει η διαδικασία για την επιμέλεια του παιδιού. Η Χάλι Μπέρι έχει και μία 12χρονη κόρη, τη Νάλα, με τον Γκάμπριελ Όμπρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ