Μπατσίνα παράτησε τα πάντα και το γύρισε στην… τέχνη (pics)

Μπατσίνα παράτησε τα πάντα και το γύρισε στην… τέχνη (pics)

Βαρέθηκε την αστυνομία, έφτιαξε το δικό της προφίλ στην πλατφόρμα, βγάζει 100.000 δολάρια το μήνα και μόλις απέκτησε μία Lamborghini Huracan.

Η Charlie Rose σε ηλικία 18 ετών μπήκε στο σώμα της Αστυνομίας. Δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να παραιτηθεί διότι δεν μπορούσε να αντέξει μέσα σ’ ένα τοξικό ανδροκρατούμενο περιβάλλον, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια στο news.com.au.

Η 27χρονη Βρετανίδα πήρε την απόφαση να γίνει αφεντικό του εαυτού της, άνοιξε έναν λογαριασμό στο Only Fans και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει. Η Rose έγινε μία από τους 100 πρώτους δημιουργούς περιεχομένου στη διάσημη πλατφόρμα και σήμερα βγάζει ένα ποσό κοντά στα 100.000 δολάρια το μήνα. Πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες παρουσίες στο Only Fans και όπως εξομολογείται δεν είναι μία εύκολη δουλειά.

«Άπαντες θεωρούν ότι το Only Fans είναι πορνό. Κάτι με το οποίο δεν έχω κάτι εναντίον του αλλά προσωπικά το περιεχόμενο μου δε σχετίζεται με κάτι τέτοιο. Η σελίδα μου είναι ξενέρωτη αλλά πάει καλά διότι είμαι εξειδικευμένη με αυτό. Υπάρχουν αρκετές σελίδες με hardcore περιεχόμενο, ωστόσο δεν βρίσκομαι ανάμεσά τους. Θέλω η σελίδα μου να διαφέρει. Παίζω περισσότερο παιχνίδι ρόλων, μοιραζόμαστε φαντασιώσεις με τον εκάστοτε τύπο αλλά μένουμε μέχρι εκεί».

Μάλιστα η ίδια αναφέρει πως αισθάνεται αρκετά κοντά με τους περισσότερους πιστούς ακόλουθούς της. «Είναι κάτι προσωπικό για μένα. Το να χτίζω σχέσεις με τους fans μου και να μιλάμε καθημερινά με χαροποιεί. Γνωρίζω τις δουλειές τους, τα ονόματα των παιδιών τους και αν έχουν κάποια κακή μέρα, είμαι εκεί ώστε να τους ακούσω, να τους μιλήσω και να τους στείλω κάποιες φωτογραφίες μου. Συνήθως δουλεύω 14-16 ώρες την ημέρα και όταν βρίσκομαι σε διακοπές δουλεύω 4-6 ώρες, ώστε να έχω πάντα νέο περιεχόμενο».

Πρόσφατα κατάφερε να αποκτήσει τη δική της Lamborghini Huracan αξίας 370.000 δολαρίων, κάτι που ήταν όνειρο ζωής για εκείνη. «Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, έλεγα πως μία μέρα θα αποκτήσω τη δική μου μωβ Lamborghini αλλά ποτέ κανείς δε με πίστευε. Είμαι αρκετά περήφανη που το κατάφερα και η πρώτη βόλτα που έκανα μαζί της ήταν με τους γονείς μου».

Όσον αφορά τα μελλοντικά της σχέδια, ισχυρίζεται πως σκέφτεται μόνο την παρουσία της στην πλατφόρμα και η προοπτικής της αστυνομίας δε βρίσκεται στο μυαλό της.

Πηγή: playboy.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ