Η Ζέτα Δούκα έκανε το εμβόλιο και αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό (pic)

Η Ζέτα Δούκα έκανε το εμβόλιο και αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό (pic)

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, όπως αποκάλυψε, έκανε μια μόνο δόση από το εμβόλιο καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα, και το γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα social media, αλλά προχώρησε και σε μία απκάλυψη. Η Ζέτα Δούκα, στην ανάρτησή της, αναφέει ότι τον Φεβρουάριο νόσησε από τον κορονοϊό, και μάλιστα δεν το πέρασε ανώδυνα, καθώς τα συμπτώματα ήταν έντονα.

Όπως έγραψε μάλιστα στην ανάρτησή της η Ζέτα Δούκα, η ίδια βίωσε την κορονοϊό αρκετά επώδυνα αφού είχε έντονα συμπτώματα και προέτρεψε όλους να κάνουν το εμβόλιο.

«Ήρθε και εμένα η ώρα μου για το εμβόλιο. Έχοντας νοσήσει τον Φεβρουάριο (δεν το πέρασα ανώδυνα, είχα έντονα συμπτώματα) κι έχοντας αναπτύξει ανοσία έκανα σήμερα τη μια και μοναδική δόση που προβλέπεται για τους νοσήσαντες.

Κατόπιν της συμβουλής του γιατρού μου και λαμβάνοντας υπ΄όψιν τη νέα έξαρση της πανδημίας, δεν περίμενα να παρέλθει το εξάμηνο προκειμένου να είμαι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής το καλοκαίρι.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας και εμβολιαστείτε.

Χωρίς καμία διάθεση οποιασδήποτε προπαγάνδας, θεωρώ ότι είναι καθήκον κι απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στην (παγκόσμια) κοινωνία», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Ζέτα Δούκα στην ανάρτησή της.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ