Ναταλία Γερμανού: Έξαλλη η παρουσιάστρια – Με ποιον τα έβαλε;

Ναταλία Γερμανού: Έξαλλη η παρουσιάστρια – Με ποιον τα έβαλε;

Δείτε τι είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού με ορισμένα σχόλια που ακούστηκαν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», με την παρουσιάστρια άλλη μία φορά να μην διστάζει να μοιραστεί τη γνώμη της δημόσια.

Με ανάρτηση στο Twitter αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας με εμφανή ειρωνεία στο ύφος της: «Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot ‘η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα’ Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus».

Συνεχίστηκε η κόντρα…

Μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής, της απάντησε με τη σειρά του: «Πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;».

Χωρίς να το αφήσει να πέσει κάτω η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δεν γίνεται» έγραψε: «Μην τονίζετε το ‘είναι και γλυκιά μανούλα’ – γιατί μπορεί να είναι υπέροχη μάνα και άθλια δημοσιογράφος. Ή και το αντίστροφο δυστυχώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ