9 celebs που τρέλαναν τους θαυμαστές τους με τις «καυτές» τους εμφανίσεις

9 celebs που τρέλαναν τους θαυμαστές τους με τις «καυτές» τους εμφανίσεις

Μια ανάσα καλοκαιριού μέσα από πόζες, παιχνίδια και ποσταρίσματα των celebrities! Εσύ, πού θα ήθελες να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή;

Το καλοκαίρι περνάει τόσο γρήγορα. Ο Ιούλιος κύλισε χωρίς να το καταλάβουμε, και σε λίγες μέρες έχουμε Αύγουστο. Ανυπομονούμε να δούμε πού θα βρεθούν οι Έλληνες και οι ξένοι celebrities τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού (και πάνω από όλα βέβαια πού θα μας βρει ο Αύγουστος κι εμάς!).

Μέσω των αναρτήσεών τους στο Instagram, οι celebrities ενημέρωσαν τους φαν τους και αυτήν την εβδομάδα για το που βρίσκονται και πόσο τέλεια περνάνε (μήπως να ετοιμάσεις κι εσύ την τσάντα μπάνιου σου σίγα σιγά;).

Η επόμενη εβδομάδα μπορεί να μην σε βρει σε καλοκαιρινές διακοπές, όμως φρόντισε να αποχαιρετήσεις τον Ιούλιο με πολλές ωραίες βουτιές.

Για να πάμε να τις δούμε…

Ειρήνη Παπαδοπούλου:

Η Ειρήνη δεν παρέλειψε να εμπλουτίσει το φωτογραφικό άλμπουμ της με νέες, καλοκαιρινές εικόνες. Αυτήν την φορά πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει ένα κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και πάνω στην άμμο. Αχ, ζηλεύω!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

Οι 2 πρώην survivors, Κωνσταντίνος Βάσαλος και Ευριδίκη Βαλαβάνη, ποζάρουν αγκαλιασμένοι και φαίνονται full in love!

 

Chiara Ferragni:

Αφού γιόρτασαν τα γενέθλια της μικρής κορούλας τους πριν λίγες μέρες, η Ιταλίδα influencer επέλεξε να πάει διακοπές με τον σύζυγό της Fedez και τα παιδιά τους στο ξενοδοχείο Masseria Torre Maizza Rocco Forte, στην Πούλια της Ιταλίας.

Τάμτα:

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ποζάρει μέσα στην πισίνα αναδεικνύοντας την υπέροχη σιλουέτα της και το μοναδικό μίνιμαλ στυλ της με ένα ροζ ολόσωμο μαγιό.

Τόνια Σωτηροπούλου:

Η γνωστή ηθοποιός με τον αγαπημένο τραγουδοποιό επισκέφθηκαν την πανέμορφη Τήνο, όπου έκαναν πολλές βουτιές και απολαύσαν το ηλιοβασίλεμα.

 Θέλεις και συνέχεια; Τσεκ την γκάλερι!

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ