Άμα το ‘χεις το στιλ… το λανσάρεις και στην παραλία! Με μαγιό που μόνο εκείνη θα τολμούσε να φορέσει

Άμα το ‘χεις το στιλ… το λανσάρεις και στην παραλία! Με μαγιό που μόνο εκείνη θα τολμούσε να φορέσει

Κομψή και στιλάτη ακόμη και στην παραλία η Σίσσυ Φειδά.

Η όμορφη interior designer όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πέρασε μέρος των διακοπών της στη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με ένα απίθανο ολόσωμο μαγιό που μόνο εκείνη θα μπορούσε να φορέσει. Εντυπωσιακό και γεμάτο παγιέτες και φυσικά με μια τέτοια εμφάνιση την οποία ολοκλήρωσε με μαύρα γυαλιά ηλίου και ψάθινο καπέλο, μαγνήτισε τα βλέμματα!

Όσο για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της;

Η Σίσσυ Φειδά δεν έχει καθόλου άγχος με την ζυγαριά και δεν στερείται κανένα φαγητό, εκτός το ψάρι που δεν της αρέσει. Από μικρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον στα αθλήματα αφού έπαιζε μπάσκετ, βόλεϋ και έκανε κολύμβηση. Τα τελευταία χρόνια δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στην yoga και τις pilates ενώ φροντίζει να γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα.

Η Σίσσυ Φειδά προσέχει πολύ την διατροφή της γι’ αυτό κάθε πρωί τρώει ένα καλό πρωινό και μια κούπα γλυκό καφέ. Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα λαδερά, στα ζυμαρικά και τα γεμιστά. Όσον αφορά στο βραδινό της οι επιλογές της είναι ανάμεσα σε ζυμαρικά και ψητό φιλέτο κρέας. Θα ήθελε να αποφεύγει τα τηγανιτά και τα γλυκά αλλά δεν τα καταφέρνει.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ