Χώρισαν οριστικά Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης

Χώρισαν οριστικά Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης

Η ανακοίνωση τους για το τέλος του γάμου τους

Τον οριστικό χωρισμό τους ανακοίνωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από κοινή ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους. Η «βόμβα» μάλιστα, έσκασε μετά τις ξεχωριστές διακοπές που έκανε το ζευγάρι.

Καραβάτου – Κατσούλης, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2011 καταφθάνοντας στο Δημαρχείο Φιλοθέης λίγο πριν τις 10:00 το πρωί. Από τότε έζησαν έναν όμορφο έρωτα, ενώ απέκτησαν και δυο παιδιά. Τον Αρίωνα και την Αέλια.

Η ανακοίνωση Καραβάτου – Κατσούλη για τον χωρισμό τους

Χώρισαν οριστικά Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Να σημειώσουμε πως ο χωρισμός τους «έσκασε» μετά από της Ζέτας Μακρυπούλια – Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και την ανακοίνωση πως παίρνουν διαζύγιο Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ