H Mελίνα Ασλανίδου με «καυτό» σορτσάκι

H Mελίνα Ασλανίδου με «καυτό» σορτσάκι

Έτσι είναι το κορμί της

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μία από τις τραγουδίστριες που αγαπούν να ανεβάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους στα social media, και πόσο μάλλον από τις διακοπές τους. Η ίδια, μοιράζεται πολλές από τις στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η τραγουδίστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή και αυτό φαίνεται από τις πόζες της, αφού δείχνει να είναι φουλ ανανεωμένη.

Μάλιστα, η Μελίνα Ασλανίδου, έχει χάσει πολλά κιλά και πλέον έχει ένα απίστευτο καλλίγραμμο κορμί. Φαίνεται πως η δεύτερη καραντίνα της έκανε καλό αν και χώρισε με τον σύντροφό της.

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδο

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν δίστασε να ανεβάσει αρετουσάριστες φωτογραφίες της, ποζάροντας με crop top και καυτό σορτσάκι.

Πως διατηρεί το κορμί της η Μελίνα Ασλανίδου – Το μυστικό της

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει.

Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά.

Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ.

Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ’ αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν.

Κατά συνέπεια, όλο αυτό ήταν πολύ καινούριο για μένα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά. Από την άλλη, όμως, νιώθω πως και οι συνεργάτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο «Voice» και στο «X-Factor».

Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω «ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς» και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει.

Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα».

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ