Μιμή Ντενίση – Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» – Το δημόσιο «ευχαριστώ» της (Pic)

Μιμή Ντενίση – Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» – Το δημόσιο «ευχαριστώ» της (Pic)

Η ταινία θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2021, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης.

Μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μιμή Ντενίση. Τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» έλαβαν τέλος και η ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συνεργάτες της.

Το μήνυμά της:

«Τελευταίο γύρισμα!!! Πρόσφυγες πια στην Μυτιλήνη με τις φωτιές να καίνε στα αλήθεια γύρω μας. Με ανθρώπους να κρέμονται από Τ αεροπλάνα στο Αφγανιστάν. Όπως λέω κ στην ταινια. Δυστυχώς το παρελθόν επαναλαμβάνεται!! Ήταν μια σπουδαία εμπειρία αυτό το τρίμηνο γύρισμα. Κ ήμουνα τυχερή!! Είδα το όνειρο μου να γίνεται πραγματικότητα!! Αληθινά υπέροχοι όλοι!! Παραγωγή Σκηνοθετικό ενδυματολογικό σκηνογραφικό όλοι οι συντελεστές κ οι τεχνικοί που δούλεψαν μέχρι τελικής πτώσης !! Η σεναριογράφος ήταν λίγο.. τρελή κ έγραψε το πιο σύνθετο κ δύσκολο σενάριο!! Όλοι όμως οι ηθοποιοί ήταν πραγματικά κομμένοι ραμμένοι για τους ρόλους τους!! Τους ευχαριστώ όλους κ τους έχω μέσα στην καρδιά μου!! @tanweerproductions #smyrnimouagapimeni #smyrnathemovie #wrap #gratitude #loveyouall».

Η παραγωγή της ταινίας είναι μία φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά με ελληνική υπογραφή και βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της ΜΙΜΗΣ ΝΤΕΝΙΣΗ. Μία υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας. Ένα σπουδαίο κινηματογραφικό εγχείρημα με πανανθρώπινα μηνύματα, που φιλοδοξεί να αναπαραστήσει με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια. Όλοι οι χώροι θα διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της εποχής. Για να αποδοθεί σωστά η σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, η παραγωγή θα επιστρατεύσει σύγχρονα ψηφιακά εφέ, όπου χρειάζεται.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Tanweer, τα Χριστούγεννα του 2021, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ