Θυμάστε την Φωτεινή που έβγαλε… εκτός εαυτού η Άσπα Τσίνα; Έγινε κουκλάρα

Θυμάστε την Φωτεινή που έβγαλε… εκτός εαυτού η Άσπα Τσίνα; Έγινε κουκλάρα

Οι δύο παίκτριες συμμετείχαν σε ένα τσακωμό που άφησε ιστορία

Θυμάστε την τραγουδίστρια Φωτεινή Τσιτσιγκού με την οποία η Άσπα Τσίνα είχε ρίξει επικούς καβγάδες;

Οι δύο παίκτριες είχαν ανταλλάξει ιδιαίτερα αιχμηρούς χαρακτηρισμούς σχεδόν σε όλη την διάρκεια του Fame Story αλλά μια συγκεκριμένη σκηνή έμεινε στην ιστορία.

Η εκρηκτική Άσπα μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού την Φωτεινή και ενώ εκείνη ούρλιαζε «Τι της έχω κάνει μωρέ της μ@λ@κισμένης;» η συμπαίκτρια της με αδιανόητη ψυχρότητα αναρωτιόταν «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Η συμμετοχή στο παιχνίδι

Η Φωτεινή Ράλλη μάς συστήθηκε για πρώτη φορά το 2002 μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο μουσικό talent show της Ελληνικής τηλεόρασης, το Fame Story με το επίθετο Τσιτσιγκού.

Παρόλα αυτά οι περιβόητες κόντρες με την Άσπα Τσίνα φαίνεται να έχουν μείνει πλέον μακριά της. Να θυμίσουμε χαρακτηριστικά πως το 2014 η ίδια είχε πει για την αψιμαχία: “Η ειρωνεία και η κακία της είναι όπως τότε. Είναι κακός άνθρωπος για μένα. Όταν ένας άνθρωπος μιλά για έναν άλλο με τόσο κακά πράγματα. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα στην Άσπα. Εγώ πιστεύω ότι με ζηλεύει πάρα πολύ, δεν με έχει ξεπεράσει ακόμα. Με αγαπάει, είναι ερωτευμένη μαζί μου.”

Κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού και να τερματίσει στην 5η θέση.

Ακολούθησαν πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και τραγούδια με χαρακτηριστικότερες τα ντουέτα της “Όλα τελειώσαν” με τον Γρηγόρη Πετράκο και “Ένα” με τον Δημήτρη Κόκοτα.

Εμφάνιση έκπληξη στο The Voice

Η Άννια Ελευθεριάδου και η Άντζελα Βαρζακάνου από την ομάδα του Σακη Ρουβά στο The Voice ανέβηκαν στο ρινγκ για να διαγωνιστούν με το «First be a woman» για μια θέση στα knock outs. Ενώ το battle βρισκόταν σε εξέλιξη, η κάμερα έριχνε κλεφτές ματιές και στις οικογένειες των διαγωνιζομένων κοριτσιών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα της οικογένειας Βαρζακάνου ξεχωρίσαμε μια παλιά μας γνώριμη, την Φωτεινή Τσιτσιγκού.

Σήμερα η Φωτεινή είναι πιο όμορφη από ποτέ ενώ πριν μερικά χρόνια έγινε και μανούλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ