Μαρία Μπεκατώρου – Έτσι διατηρεί το σ3ξι κορμί της!

Μαρία Μπεκατώρου – Έτσι διατηρεί το σ3ξι κορμί της!

Ο απαράβατος κανόνας στη διατροφή της Μαρίας Μπεκατώρου που της επιτρέπει να μένει στα κιλά της

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι έτοιμη να κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα στο Mega και η αλήθεια είναι πως εκμεταλλεύτηκε τη χρονιά που πέρασε και με το παραπάνω προκειμένου να κάνει μία σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να ξεκινήσει δίαιτα προκειμένου να χάσει κάποια περιττά κιλά που είχε και πλέον δείχνει να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Ο κανόνας που δεν παραβαίνει ποτέ η Μαρία Μπεκατώρου στη διατροφή της

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στον περιοδικό YOU, η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να χάσει 9 κιλά και συνεχίζει. Η αλλαγή στην εμφάνισή της έχει γίνει λόγω της μεγάλης απώλειας λίπους, η οποία οφείλεται όχι μόνο στη δίαιτα αλλά και στη γυμναστική.

Η παρουσιάστρια δεν τρώει γλυκά και έχει εξαιρέσει από τη διατροφή της τη ζάχαρη. Προτιμά γλυκαντικά φυσικής προέλευσης, όπως είναι η stevia. Αποφεύγει επίσης τα αναψυκτικά, αφού το μόνο που προσφέρουν είναι έξτρα θερμίδες και πρήξιμο.

Η Μαρία Μπεκατώρου ακόμα έχει μειώσει το αλάτι στα φαγητά, αποφεύγει τα τηγανιτά κυρίως το βράδυ και φροντίζει να καταναλώνει σαλάτες με φρέσκα λαχανικά ή ένα γιαούρτι 1,5% ή 2% λιπαρά με μούσλι.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ