Το μεγάλο σκάνδαλο με το «ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο»

Το μεγάλο σκάνδαλο με το «ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο»

Το 20χρονο μοντέλο πριν από 14 χρόνια είχε ανακηρυχθεί ως το πιο όμορφο κορίτσι παγκοσμίως. Εξετάζουμε μια αθέατη πλευρά της λαμπερής ζωής του

Το 2007, η Thylane Blondeau χάρη σε μια φωτογραφία, ανακηρύχθηκε ως το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» και η φήμη της εξακοντίστηκε. Έντεκα χρόνια μετά η Thylane (σε ηλικία 17 ετών) βρέθηκε και πάλι στην κορυφή, αυτή τη φορά στην ετήσια λίστα βραβείων του TC Candler για το 2018. Πρόκειται για τα βραβεία των 100 πιο όμορφων προσώπων πρόσωπα παγκοσμίως, που ξεκίνησαν το 1990, ως ήταν ιδέα του Βρετανού κριτικού κινηματογράφου, TC Candler.

H νεαρή Γαλλίδα τότε και τώρα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Μια σκοτεινή ιστορία (για την οποία μόνο η ίδια δεν φταίει)

Η Blondeau ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 4 ετών και δούλεψε με τον σπουδαίο Jean PaulRT Gaultier. Έξι χρόνια αργότερα, πόζαρε για το εξώφυλο μιας έκδοσης της Vogue (Vogue Enfant). Το εξώφυλλο ήταν αυτό, δια του φωτογραφικού φακού του Tom Ford:

Η Thylane απέκτησε χιλιάδες θαυμαστές που της έστελναν αποθεωτικά σχόλια στις σελίδες της στα social media, για όλες τις φωτογραφίες της στην Vogue, όπου πόζαρε με ψηλοτάκουνα, φορέματα και έντονο μακιγιάζ.

Το γεγονός ότι υπήρχαν οίκοι μόδας έτοιμοι να πουλήσουν προκλητικά φορέματα,έντονο μεϊκάπ και ψηλοτάκουνα σε κορίτσια προεφηβικής ηλικίας, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις παγκοσμίως. Η εφημερίδα Daily Mail σε δημοσίευμα της αποκάλυπτε πως σε γνωστά πολυκαταστήματα πωλούνταν ψηλοτάκουνα για παιδιά τριών ετών (!). Φεμινιστικές οργανώσεις όπως η Object με ανακοινώσεις τους εξέφραζαν ανησυχία για φωτογραφίες όπως οι παραπάνω, εξηγώντας πως η πρόωρη σεξουαλικοποίηση ενός κοριτσιού, μπορεί να το φέρει εύκολα αντιμέτωπο με περιστατικά παρενόχλησης. Η βρετανική κυβέρνηση ανέλαβε δράση: Ο τότε πρόεδρος της Βρετανίας, David Cameron, ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία στο χώρο των media, για την εξάλειψη του περιεχομένου που συνδέει παιδιά με σεξουαλικές αναφορές.

Σήμερα έχουν περάσει 10 χρόνια από αυτό το σκάνδαλο. Η Thylane είναι 20 ετών, εκτυφλωτικά όμορφη και εκτός της ένδοξης καριέρας της στο μόντελινγκ, μας έχει χαρίσει και μια συμμετοχή στην ταινία εποχής Belle & Sebastian: The Adventure Continues, το 2015. Σίγουρα, έχει καταφέρει να αφήσει πίσω της αυτή την πολύ αμήχανη στιγμή της πορείας της στο χώρο των σύγχρονων media.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ